27 august 2013

Scrisoare către Casandra

După o vară fără concediu, Unteatru pregăteşte 5 spectacole în premieră. Primul din acest cvintet este spectacolul „Scrisoare către Casandra” de Pedro Eiras, regia Andrei şi Andreea Grosu, scenografia Vladimir Turturica, avându-i ca protagonişti pe Cristina Casian şi Liviu Pintileasa, şi se joacă, în premieră, duminică, 1 septembrie 2013, de la ora 19:00.



„Scrisoare către Casandra” este încercarea lui Pedro Eiras de a supravieţui unei lumi în care violenţa, singurătatea şi moartea înfloresc ameţitor. Doi îndrăgostiţi, o scrisoare şi depărtarea. Fragilitatea discursului teatral e potenţat de fundalul imaginat de autor: războiul.

Se vorbeşte despre un soldat condamnat care a făcut tot ce-i stătea în putinţă pentru a evita nebunia. Şi despre o Casandra – cea blestemată să ghicească. Prin cuvintele ei, Pedro Eiras încearcă psihanaliza, deconstructivismul, pentru a transmite că textul lumii întregi se află acolo, aşteptând să fie citit.

Pedro Eiras mărturisea: “Cu toate că cititul este un blestem lucid, am scris această piesă pentru a şti să citesc un pic mai bine.”

Numarul de locuri este limitat. Rezervări de bilete se pot face la adresa de e-mail unteatru@gmail.com

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook