9 octombrie 2007

Primele reacţii la Biblioteca Citatepedia

Mulţumesc tuturor celor care au reacţionat la lansarea acestui proiect, fie oferindu-şi ajutorul, fie făcând sugestii. Am realizat deja mai multe îmbunătăţiri, cea mai importantă fiind o listă de autori în domeniul public, care să ajute la găsirea lucrărilor ce pot fi incluse. Cei care cunosc alţi autori români care s-au stins din viaţă înainte de 1937, sunt rugaţi să-i semnaleze prin formularul de contact.

Avem şi prima carte pusă la dispoziţie de autorul ei. Este vorba despre „Creierul, o enigmă descifrată” de Dorin Teodor Moisa. Din câte ştiu, este prima carte în limba română din proiectul Gutenberg.

Lucrurile merg mai departe cum e planificat, cu o carte pe zi. Puteţi vedea care este ultima carte adăugată chiar pe prima pagină a site-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

3 thoughts on "Primele reacţii la Biblioteca Citatepedia"

 1. ioan lila spune:

  O idee excelenta!

  ioanlila.over-blog.com

 2. COSTEL ZĂGAN spune:

  Acum, BIBLIOTECA este tatăl meu… cibernetic! Deci: Dă-ne cărţile de care-avem nevoie, şi azi, şi mâine, şi poimâine, şi-n vecii-vecilor, fie-ne lectura… spornică. Şi inefabilă!

 3. marianne spune:

  O mare bucurie! E adevarat ca a citi niste randuri virtuale nu e totuna cu bucuria lecturii avand cartea in fata, simtind pagina in maini si mergand mai departe cu gandul, dar e o idee bine venita!
  Multumiri si la cat mai multe volume, asa electronice fiind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook