9 octombrie 2007

Primele reacţii la Biblioteca Citatepedia

Mulţumesc tuturor celor care au reacţionat la lansarea acestui proiect, fie oferindu-şi ajutorul, fie făcând sugestii. Am realizat deja mai multe îmbunătăţiri, cea mai importantă fiind o listă de autori în domeniul public, care să ajute la găsirea lucrărilor ce pot fi incluse. Cei care cunosc alţi autori români care s-au stins din viaţă înainte de 1937, sunt rugaţi să-i semnaleze prin formularul de contact.

Avem şi prima carte pusă la dispoziţie de autorul ei. Este vorba despre „Creierul, o enigmă descifrată” de Dorin Teodor Moisa. Din câte ştiu, este prima carte în limba română din proiectul Gutenberg.

Lucrurile merg mai departe cum e planificat, cu o carte pe zi. Puteţi vedea care este ultima carte adăugată chiar pe prima pagină a site-ului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

3 thoughts on "Primele reacţii la Biblioteca Citatepedia"

  1. ioan lila spune:

    O idee excelenta!

    ioanlila.over-blog.com

  2. COSTEL ZĂGAN spune:

    Acum, BIBLIOTECA este tatăl meu… cibernetic! Deci: Dă-ne cărţile de care-avem nevoie, şi azi, şi mâine, şi poimâine, şi-n vecii-vecilor, fie-ne lectura… spornică. Şi inefabilă!

  3. marianne spune:

    O mare bucurie! E adevarat ca a citi niste randuri virtuale nu e totuna cu bucuria lecturii avand cartea in fata, simtind pagina in maini si mergand mai departe cu gandul, dar e o idee bine venita!
    Multumiri si la cat mai multe volume, asa electronice fiind!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook