28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. vampy spune:

    vezi ca faci reclama, mj:))….pentru cei care mai frecventeaza site ul asta…am observat ca in ultimul timp toata lumea vb despre oculta mondiala in care sunt implicati masonii, cei care ne manipuleaza pana si prin filmele de la hollywood, dar si prin clipurile muzicale ale tuturor artistilor in voga…cu toti remarcam ca apar semne de tipul asta, in special in clipuri si anume piramida faimoasa care prezinta un ochi atotvazator pe care ocultistii il numesc ochiul lui horus, din mitologia egipteana ca de acolo s-au inspirat si americanii cand au construit washington-ul,avand ca modele aceste semne pentru ca majoritatea suveranilor erau masoni…eu inteleg ca exista aceasta oculta si se vb mult despre ea, dar mi se pare totusi ca se depasesc limitele, in sensul ca daca am fi manipulati nu ne am da seama de aceste evenimente…eu consider ca multi fac aceasta reclama masonica tocmai pentru a atrage atentia, cu scopul de a promova „marfa”….voi ce parere aveti despre acest subiect??

  2. vampy spune:

    http://www.lovendal.net/wp52/o-femeie-care-se-plimba-pe-o-strada-din-capitala-columbiei-pur-si-simplu-a-disparut-de-pe-camerele-video-care-o-filmau-unde-s-a-dus-in-alta-dimensiune/ asts e un link de pe binecunoscutul site secretele lui lovendal….vi l recomand cu caldura daca vreti informatii despre paranormal..

  3. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons. Scuzati-mi neactivitatea de 2 zile dar am fost prin orasul meu natal sa mai gasesc asa-zise case bantuite . Cat despre acel poltergeist pot sa spun ca este foarte activ si de curand am avut inca o experienta paranormala. Vad ca ati mai postat ! Asa va vreau ! Haideti sa reinviem site-ul acesta !

    Experienta paranormala de curand :
    Eram acasa , ma plictiseam si deodata din bucatarie s-a auzit un zgomot de parca cineva dadea cu un topor intr-o usa . M-am dus repede sa vad ce era . Nimic nu era miscat de la locul lui si vecinii care ii aveam in apropiere erau plecati . Animale nu aveam , la fel si vecinii mei . Nu imi explic ce s-a intamplat. Nu gasesc nici-o explicatie logica . Acum stiu cu siguranta ca era acel poltergeist .

    Vampy , mi se pare foarte interesanta povestea pe care ai pus-o in comentariu , si anume link-ul . Cateva informatii cred ca sunt eronate , sau cel putin asa consider eu , dar site-ul e ok , adica informatiile despre fantome , si in general , despre paranormal sunt ok asezate si stucturate . In asa fel incat oricine poate intelege .

    Oricum ma bucur ca acum incepem sa reinviem site-ul si sper sa mai postati . Am o intrebare pe care vi-o adresez , si anume : Voi toti cei care postati pe site-ul acesta , credeti cu tarie ca unele suflete numsi-au gasit sufletul si ca acum au devenit fantome ? Mai clar -Credeti in fantome cu adevarat ?

    Eu , v-am mai spus , postez in comentariile mele doar povesti reale , adevarate ale unor oameni care au avut , sau inca mai au , trairi supranturale .

    In ceea ce priveste haterii , eu spun asta : Daca tot ne critica si spun ca suntem nebuni , cu povestile noastre , eu pot sa ii mai intreb asta ! Ce cauta pe site-ul acesta ? Si pe acesta cale , ii multumesc foarte mult , din nou , celui care a infiintat acest site ! Si mult noroc in ceea ce va realiza pe viitor !

    Intrebare adresata creatorului site-ului acesta : Dv .credeti in fantome ? Daca da , se vede ca nu ati facut site-ul acesta doar de plictiseala . Si l-ati facut pentru ca oamenii cu trairi paranormale sa aiba un loc unde sa-si spuna povestea , fara ca altii sa ii considere nebuni . Daca nu , inseamna ca v-ati pierdut timpul degeaba si ati vrut sa vedeti ce fel de oameni sunt aceia care cred in asa ceva . Dar daca raspundeti ca da , o sa va stimez foarte mult pentru ca nu ati facut site-ul acesta de plictiseala .
    Dar , ma rog fiecare are opinia lui , si opiniile nu se discuta !

    Cand am inceput sa citesc prima data o poveste , la intamplare , de pe site-ul acesta , am realizat ca nu sunt singurul cu trairi de acest gen si ca nu sunt nebun . O sa mai revin cu povesti true cu ghosts and demons ! Dar pana atunci sa aveti parte de trairi paranormale !

  4. vampy spune:

    gost nu ne ura sa avem parte de asa ceva…cu totii stim ca fantomele sunt reale si chiar daca negam sau facem caterinca cum spun smecherasii, de fapt ele sunt cele care ne alimenteaza temerile cele mai profunde transformate in angoase…eu personal nu pot sa explic logic absolut nimic legat de paranormal, desi toate lucrurile au logica lor…

  5. vampy spune:

    la multi ani cu intarziere de ziua copilului ca banuiesc ca sunteti multi pe aici…sau site ul asta e mort?? baiii ce chestie…inainte n aveai loc de postari si acum se pare ca s a cam ales praful…

  6. michael jackson spune:

    vampy..eu nu fac reclama la nimic. eu sunt un BRAND. :>
    si sunt onorat sa ma aflu pe acest site pentru ca dupca cum se pare doar eu il tin in picioare. fara mine nici nu l-ati gasi. sunteti atat de neajutorati fara mine. si-mi este asa mila de voi…dragii mei compatrioti :X
    va iubesc deosebit de mult veituitoare lipsite de aparare si va urez MULTA BAFTA
    michael jackson terminat

  7. vampy spune:

    unde il tii in picioare mj?? tu nu vezi ca site asta e terminat…mai terminat ca fraza ta originala „michael jackson terminat”….:)))) app salutari din partea noastra rege al muzicii pop:)))

  8. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Atunci cand speram ca site-ul acesta va prinde viata sin nou , m-am inselat amarnic , dar sunt aici cititorilor ca sa readuc la viata acest site . Imi pare sincer rau de lipsa mea indelungata de pe acest site ! Dar , ca sa recuperam , o sa va spun ADEVARUL DESPRE FILMUL EXORCIST !!!
    Considerat cel mai infricosator film din toate timpurile, “The Exorcist”, lansat in 1973, a castigat multe premii pentru scenariu, adaptare sau sunet. Multi ar crede ca, cartea, scrisa de William Peter Blatty e o poveste inventata. Ei bine nu e asa. Cartea reprezinta un eveniment adevarat, intamplat in New England, USA. Revenind la film, despre “The Exorcist” se spune ca este un film blestemat.

    Este bine cunoscut faptul ca cei care au lucrat la film au fost intr-o stare de panica si au avut comportamente ciudate de-alungul intregii filmari. Interviurile cu cei care au facut filmul confirma faptul ca e filmarile au fost o experienta infricosatoare. Platoul de filmare a luat foc intr-o noapte, cand absolut nimeni nu era acolo. Nici in ziua de azi nu se stie de la ce a pornit focul.

    Intamplari ciudate au continuat sa aiba loc si la difuzarea filmului in cinematografe. Multi au vomitat, lesinat sau au avut crize nervoase. De asemenea, orasul in care a fost filmat filmul, Georgetown, a cunoscut o crestere simtitoare a deceselor si a infarct-urilor dupa lansarea filmului. Infarct-urile au fost raportate in intreaga lume la momentul lansarii filmului. In Italia, la Roma in timpul premierei, un fulger a trasnit o cruce sfanta veche de 400 de ani, distrugand-o. Multa lume crede ca intradevar, ceva incerca sa opreasca filmul. In cazul sequel-urilor, singurul eveniment raportat a fost moartea directorului pentru Exorcist: The Beginning, inainte ca filmarile sa inceapa.

    Jack McGowen a murit cu putin timp inainte de premiera. Un lucru interesant este ca personajul lui Jack, Burke Dennings, moare si el in film, omorat cand ramane singur in camera cu, copilul posedat. Fratele actorului Max von Sydow, care in film l-a jucat pe Parintele Lankester Merrin, a murit in timpul filmarilor. Sotia unuia dintre cameramani a nascut in timpul filmarilor, dar copilul a murit. Un paznic de noapte negru a cazut pe platou si a murit pe loc. Unul din expertii pentru efecte speciale a murit in timpul filmarilor. De asemenea, si bunicul actritei Linda Blair a murit in timpul filmarilor, iar un lucru interesant, in timpul filmarii unei scene, Linda a aratat cu degetul pe un membru din echipa de productie, a murit si el in timpul filmarilor. Noua persoane au murit in timpul celor 15 luni de filmare. Mai multi actori au murit in anii urmatori dupa ce s-a lansat filmul, printre care Valsiliki Maliaros si Lee J. Cobb. Din cauza mai multor decese si a caderilor nervoase suferite de tanara actrita Linda Blair, care a jucat personajul principal in film, unii spun ca un un demon a fost implicat in realizarea filmului.

    Evenimentele bizare au continuat. Fiul lui Jason Miller, actorul ce l-a jucat pe Parintele Karras, a avut un accident misterios, fiind lovit de o motocicleta, scapand la limita de moarte in timpul filmarilor. Miller a povestit si el ca a avut unele experiente ciudate. El isi repete rolul la un restaurant iezuit. Intr-o zi a fost oprit de un preot care i-a dat un medalion cu Maica Domnului, spunandu-i sa aiba grija caci daca cineva incearca sa demaste Diavolul pentru sarlatanul care e, acesta va cauta razbunare impotriva ta. Preotul i-a spus ca medalionul il va proteja si sa aiba grija ce face in continuare. Miller a trait mult si bine pana in 2001, cand a murit din cauza inimii si a fost incinerat.

    Ellen Burstyn, cea care a jucat-o pe Chris MacNeil, mama lui Regan, a fost accidentata in timpul filmarilor. In scena in care isi verifica fiica si este aruncata de langa pat, s-a lovit si a capatat o rana permanenta la coloana. Hamurile care o tineau au tras-o repede, iar cand a cazut s-a lovit la coloana. Tipatul ei din film la acea scena este tipatul de durere de la cadere, produs de agonia prin care trecea. In timpul racirii platoului pentru scena din film, temperatura a atins intre -30 si -40 de grade Celsius, la un moment dat incepand sa ninga. Alt fapt cunoscut este ca tamplarul care a construit platoul a fost si el accidentat serios in timpul muncii, ca mai apoi sa-si piara o parte din degete in timp ce lucra.

    Terrance Donnelly, care a avut sarcina de assistant director a marturisit ca in 32 de ani de filmari niciodata platoul nu a luat foc; actrita Ellen Burstyn confirma ca platoul a luat foc din senin cand nimeni nu se afla acolo. Directorul filmului a cerut apoi ca un preot sa faca o slujba de exorcizare a platoului si a actorilor si celorlalti implicati. Exorcizarea a fost refuzata, dar in schimb au binecuvantat platoul. Incendiul de pe platou a intarziat filmul cu 6 saptamani.

    Marcel Vercoutere, responsabil pentru efectele speciale ale filmului, a raportat ca toti aveau o senzatie ciudata cand lucrau la film pe platou. Chiar si autorul cartii dupa care s-a facut filmul, William Peter Blatty, a avut parte de evenimente ciudate. Sotia sa i-a spus ca a vazut receptorul telefonului ridicandu-se singur in aer, ca mai apoi sa cada. La inceput, Blatty nu a crezut ca asa ceva e posibil, dar intr-o seara, cateva zile mai tarziu, statea langa acel telefon, iar cand a sunat a mers sa-si ia tigarile inainte sa raspunda, dar a vazut si el receptorul ridicandu-se iar apoi cazand.

    Cand filmul a fost lansat in cinematografe, reactiile au fost diferite: Mai multi oameni, printre care si evanghelistul Billy Graham au vorbit despre film, spunand ca forte intunecate sunt aliate cu acest film, ca puterea raului e in acest film. In unele cinematografe se dadeau pungi de vomitat, oamenii continuau sa lesine chiar si dupa vizionarea filmului sau se accidentau. A fost raportat si ca un om a lesinat in timpul filmului si cazut scaunul din fata, rupandu-si falca. In unele cinematografe se dadeau saruri mirositoare pentru cei ce lesinau. Acest scurt filmulet prezinta cate putin despre vizionarea filmului in cinematografe.

    O sa mai revin cu povesti true cu ghosts and demons . Until then ……

  9. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Astazi o sa va zic o intamplare de-a mea de aseara .

    Tineti minte acel poltergeist , it’s over , a plecat . Dar vreau sa va spun despre Pre-Moarte .
    Pre-Moartea este un fenomen , dupa cum ii spune numele un fenomen care se petrece atunci cand esti in coma sau … ceva de genul asta . Atunci incepi sa vezi anumite lucruri pe care nu le puteai vedea inainte . Vezi lucruri pe care nici cei mai mari investigatori de fenomene paranormale nu le pot vedea in toata cariera lor .

    Sulful , aduce in acelasi timp senzatii neplacute , dar si Demoni ( ati auzit bine) . O sa va spun ce mi s-a intamplat aseara .

    Eram prin spatele blocului cu niste prieteni si deodata s-a auzit un zgomot ca si cand cineva ar fi aruncat cu apa de la etaj. Dupa asta s-a simtit un miros puternic de sulf , am plecat repede de acolo , stiind ce este acel fenomen . Mi-am indrumat prietenii spre casele lor , dar au vrut sa mai stea . Dupa asta , eu ascultam muzica sa ma mai linistesc si deodata a pornit melodia ” Du Hast” de Rammstein . Care tradus din germana inseamna M-AI PRINS !!! Eu nici macar nu avea melodia asta in telefon ( cu telefonul ascultam muzica ) . I WAS FREAKED OUT !!! Deci e prima data cand m-am simtit cu adevarat speriat . In fine , m-m linistit . Dupa asta tot simteam o prezenta foarte inalta ( cam de aprox. 3 metri ) care , parca se uita in jos spre mine . Imediat dupa asta am simtit pe par , ca si cum cineva ar da cu degetele prin parul meu de la urechea dreapta in sus ( si nu , nu batea vantul ) .Dupa asta nu s-a mai intamplat nimic dar am ramas FREAKED OUT !!! My skin it was like a chicken ! O sa mai revin cu povesti true cu ghosts and demons , dar nu uitati , cineva , ceva , o prezenta condamnata , va privesti , va urmareste fiecare miscare indeaproape !!!

  10. ................. spune:

    am o singura explicatie logica pentru ce ai patit: SLENDER MAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook