28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. vampy spune:

    heyyy heyyy…nu mi vine sa cred ca am redescoperit site-ul asta, in timp ce cautam ceva horror pentru ca vremea posomorata indeamna la filme :)….au trecut 2 ani de cand nu am mai intrat si vad ca dau de cativa cunoscuti: gost, michael, …. etc. michael, vad ca ti era dor de mine:)))…ei bineee, eu cred in continuare ca exista lucruri paranormale si voi posta curand!! o seara buna tuturor!

  2. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Se pare ca site-ul chiar incepe sa prinda viata ! Si mie mi-a fost dor de tine , Vampy , o spun sincer ! Bine ai revenit printre noi , cei care credem in fantome si in evenimentele paranormale .

    Am cercetat ce ar fi putut fi , vezi ultimul meu comentariu , si mi-am dat seama ca tocmai experimentez un poltergeist . Asta inseamna ca am avut evenimente traite foarte intense si s-a creeat un poltergeist . Da , de asemenea in perioada trecuta , acum doua saptamani , mi-a murit cineva foarte drag mie si cred ca sentimentul acesta s-a reimrimat si am creeat un poltergeist . Nu imi fac griji pentru ca nu dureaza mai mult de o luna . Am sa incep sa ii adresez intrebari si o sa inregistrez cu aparate EVP ( electronic voice phenomenos ) si am sa pun link-ul .

    Vampy , asta este pentru tine !

    Mihai si Alex mergeau pe strada , plictisiti . Deodata lui Alex ii vine ideea sa mearga amandoi la o casa mai veche din apropiere care se presupune ca este bantuita . Zis si facut ! Au mers la casa aceea . Au intrat in casa si au decis sa o exploreze . Alex a mers la etaj si a gasit o camera plina cu sange venind dinspre dulap . Acesta a intrat vigilent . S-a indreptat usor spre dulap . Ii tremura mana de frica , dar a decis sa deschida usa . A deschis-o si a vazut o umbra , un fum alb care iesea din capul unui schelet vechi . Acesta a vrut sa fuga repede ! I s-a trantit usa in fata si s-a blocat ! Acesta tragea cu toata puterea de clanta . Fumul alb se apropia de el . Acesta de frica a inceput sa tipe . Mihai l-a auzit si a fugit repede pe scari la etaj . Acesta l-a vazut pe Alex , cel mai bun prieten al lui , in camera unde a fost acesta . Alex era atarnat de o sfoara groasa de gat . Alex era mort . Mihai a figut repede spre intrare , dar pe hol i s-a aratat o figura fantomatica si i-a spus :” Nu o sa iesi viu de aici ! ” . De atunci nici Mihai , nici Alex , care era mort , nu au mai fost vazuti . Se spundea de asemenea ca ei bantuie in acea casa de cand ar fi fost omorati de entitatile negative de acolo .

    Asta a fost pentru astazi si ma bucur sa vad ca site-ul asta prinde iar viata . O sa mai revin si maine , dar pana atunci sa nu repetati greseala lui Mihai si a lui Alex , in caz contrar veti ajunge ca ei !!!

  3. vampy spune:

    ce sa zic….merge sa o spui la un foc, gost…eu vad ca e destul de pustiu pe site ul asta, inainte nu stiai ce poveste sa mai citesti, dar ma gandesc ca acum multe dintre ele au fost epuizate sau pur si simplu autorii lor au crescut si si au schimbat credintele…eu am redescoperit site ul asta si am intrat si din curiozitate, dar si pt ca mi am amintit ca aici mi am postat o parte din experientele mele pe care nici azi nu mi le am putut explica logic…erau pe site si mistocari mascati in clone, adepti ai fantomelor:)), realisti etc…acum…pauza… sper sa fie descoperit si redescoperit site ul asta ca sa prinda viata o data…seamana cu o fantoma imobilizata!!

  4. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Asa cred si eu , vampy , merge sa o spui la un foc . Dar toate povestile mele sunt intamplari reale . Povestile cu fantome nu se epuizeaza , asa cum am spus : Oriunde unde exista oameni vor exista si povesti cu fantome . Si pe calea asta tin sa ii multumesc din suflet fondatorului acestui site . Pentru ca a avut curajul sa deschida un blog numai in domeniul paranormalului , si anume si domeniul fantomelor . Vampy tot id-ul acela de messenger il ai ? Daca da trimite-mi un mesaj . Vreau sa iti mai povestesc ce s-a mai intampat in perioada trecuta .

    Cat despre acel eveniment din casa mea , da este un poltergeist . Am si dovada . Aseara pe la 2:30 am vrut sa ma culc . Peste 10 minute m-a trezit dintr-o data un bocanit in parchet . Dupa ce am investigat sa vad ce era , si nu am gasit nici-o explicatie logica , am mers in bucatarie sa imi fac o cafea . Deodata masa a inceput sa se miste ca si cum cineva tragea usor de ea . M-am uitat pe oriunde sa vad ce era . Apoi langa mine s-au spart 2 farfurii . Ma rog nu cred ca este ceva de care sa te sperii , eu am ramas uimit de fortele de care da dovada si astept cu nerabdare urmatorul eveniment de acest gen .

    O sa mai revin si diseara cu povesti true cu ghosts and demons .

  5. michael jackson spune:

    OMG. vampyyy? iubirea mea..te-ai intors. stiam eu ca nu poti sa imi rezisti. nimeni nu poate!
    si dragul meu ghost..hmm..cum sa iti spus parerea mea despre povestea ta fara sa te ranesc. poi..NU AI CE CAUTA LA MASTER-CHEF cu o asemenea prostie. stii cat de tare imi doresc sa te jignes? stii? nuuu ..nu stii!!
    unde sunt autorii de alta data? unde???
    se pare ca doar eu am mai ramas pe aici de aceea am sa va spun ca am mai murit o data. se pare ca un vanator de fantome a indraznit sa ma vaneze. si m-a vanat.!! nenoricituu. l a angajat pe enrest sa ma urmareasca. si cand m-a prins..m-a omorat cu sange rece.
    de aceea va spun, dragii mei copilasi, nu va incredeti niciodata in ochii din umbra. sunt diabolici.
    deci dragii mei, scumpii mei, iubitiiii meiii…va iubesc si va ador :X
    va popa MJ.
    michael jackson terminat
    ps: vampy imi poti lasa nr tau de tlf? :*

  6. michael jackson spune:

    deci uitati nenorictiii ce au putut sa scrie despre mine…

    Gary Sloggett din orasul britanic Stafford facea fotografii masinii sale, un Rover 200, pe care vroia sa il vanda. Totul s-a intamplat pe 26 iunie, a doua zi dupa ce se pronuntase decesul lui Michael Jackson.

    Cand a descarcat imaginile pe calculator, britanicul a ramas traznit. Dintr-o poza, la el se uita chiar Regele pop!

    „E extraordinar. Cea mai buna explicatie ar fi ca era o formatiune de nori chiar deasupra atunci. Dar am aratat poza mai multor oameni si, fara ezitare, au spus ca e Jacko. Sincer sunt un pic sceptic si nu prea sunt un fan al lui Michael Jackson, dar cand am vazut fotografia pe calculator m-a pus pe ganduri. Nu zic ca am fost atins de vreo prezenta, dar e un pic neobisnuit”, povesteste britanicul, care nu a descarcat imaginile imediat ce le-a facut.

    „Cand am vazut poza m-am intors imediat spre sotia mea si am intrebat ce cauta Michael Jackson pe capota masinii mele. Daca te uiti mai bine la poza pare chiar ca are aripi”, continua Gacry.

    nu este adevarat dragii mei. nu estee deloooc!!! m-au falsificat! ii voi da in judecata. cum mi-au putut face mie una ca asta. tocmai miee?? eu nu apar pe capote..eu sunt o capota!!!
    deci e trucaj. si o sa ma revolt imediat ce ma transform din capota in tigaia fermecata, care nu este o tigaie magica , este chiar dry cooker:>
    michael jackson terminat

  7. ................. spune:

    MJ esti foarte amuzant. Mi-a placut faza cu dry cooker :)
    ok, vreau sa-ti zic ca la mine la scoala, e o fata de clasa a-VI-a care e fana nebuna a lui Michael, adica a ta.
    Gost, imi plac mult povestile tale, sunt grozave :D

  8. vampy spune:

    si eu il ador pe michael jackson, e unul dintre idolii mei!!…dar sa i las nr de tel ca sa ma bantuie?? app, mj… nu cred ca ai mai mult de 15 ani:))))

  9. michael jackson spune:

    o da vaiiii….. chiar tu (…..) te rog frumos sa imi dai nr de telefon al fanei mele . eu vreau sa imi cunosc toti fanii :>
    si vampy…crede-ma..am mai mult de 15 ani. si..ca sa veedeti ca sunt un om bun si cu suflet va spun varsta mea. luati un pix si notati:
    (666-6)x{6 la patrat x[(radical din 666 + radical din 66+666×6/666}+666-66+666-6+666
    sper sa nu va dea cu virgula. va iubesc iubitii mei. la fel si pe ghost.
    si dragele mele …. si vampy va sarut dulce si va adoooor :X
    michael jackson terminat

    ps: azi mi-am comandat salteaua dormeo (dormeooooo…noaaaapte bunaaaaa :X)

  10. Memo spune:

    Se pare ca siteul incepe usor usor sa revina la viataa … Salutareee ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook