28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Vad ca nu ati mai postat :-( . Atunci cand credem ca site-ul acesta revine , cu adevarat , la viata , m-am inselat amarnic .

    Apropo , hey …………….. , explicatia ta logica este una eronata , fata de experienta mea . Slender Man , serios ? Este un mit urban , care nu a fost aprobat fiind ceva real din lipsa de probe . Ai citit tot ce am scris , …………….. ? Am simtit miros de sulf , inseamna ca acolo erau demoni , nu Slender ! Si , crede-ma , stiu tot ce se poate sti despre el .

    De data asta , va fi ceva special , cu adevarat special . Cine nu stie de renumitul loc in care , daca mergi dupa 12 noaptea nu se stie daca te mai introrci ? ––––-Valea Portului ( V.P.) .

    Valea Portului
    – este un loc in care , initial , se dorea sa se construiasca un mall .
    – acolo erau sase porti deschise , nu ? ( spre celelalte lumi ) – acum sunt sapte porti deschise !!!!! Cum ? Copii virgini ( nu glumesc de loc , si nu am scris asta ca sa va fac sa rad sau sa ma credeti prost sau nebun !) . Acesti copii , patrund acolo incercand sa se sperie unii pe altii , si prin frica lor acumulata , se creeaza un fel de camp magnetic , care deschide o alta poarta !
    – de acolo provin cei mai multi demoni !
    – este in Constanta , pe strada Traian , care sta sa cada .
    – am fost odata acolo , chiar la intrare , am fost cu cativa prieteni si auzeam pe cineva vorbin la telefon in niste tufe . Ne-am dus sa vedem ce era . Nimic !
    – in fata fiecareai crapaturi mai mari ( in care poate intra un copil ) exista doi gardieni care pazesc intrarea . ( Nu , nu iti poti vedea )
    – in timpul zilei , poti merge pe acolo , nu ti se intampla nimic . Daca s-a inserat putin , PLEACA IMEDIAT DE ACOLO !!! Atunci se trezesc gardienii si demonii !
    – cate porti sunt in total ? La intrebarea asta , nu stiu sa raspund , imi cer scuze , dar nu stiu ! Ceva in jur de patruzeci si ceva , cam asa , dar nu stiu sigur !
    – noaptea , se aduna acolo si grupuri sataniste , i-am vazut cu ochii mei , eram ascuns intr-o tufa ! Daca te vad , iti imprima numarul 666 pe obraz , pe frunte si pe piept si dupa te sacrifica pentru demoni sau pe cine venereaza ei , Satan ! ( Nu glumesc ! Cautati pe Hotnews.ro despre Valea Portului ! Veti ramane uimiti !
    – nu exista vide-uri despre locul acela , nici poze ( indeaproape ) . Toti cei care au facut asta , au fost posedati si spiritul lor a fost castigat de catre Satan si adus in iad .

    Cam asta a fost acum , si ascultati cu mare atentie : Tineti minte filmul Constantine ? Stiti ca Papa Midnite vorbea despre o egalitate ? Pai , egalitatea aceea , s-a cam destramat , adica demonii incearca ( si cam reusesc ) sa vina pe lumea nostra cu orice pret . Si nu va speriati daca , in curand o sa vedeti din ce in ce mai multe experiente paranormale !

    NU MERGETI PE VALEA PORTULUI DUPA 12 NOAPTEA !!! ACESTA ESTE ULTIMUL ADVERTISMENT !!! CREDETI-MA , VETI FI POSEDATI SI SUFLETUL VOSTRU VA AJUNGE IN IAD , UNDE VA FI TORTURAT PENTRU ETERNITATE !!! EVITATI GLUMELE DESPRE VALEA PORTULUI !!!
    NU MERGETI ACOLO NOAPTEA !!!

    Acea experienta care v-am povestit-o , chiar am patit-o si s-a intamplat datorita deschiderii unei noi porti de pe Valea Portului !!! Si , nu cred ca ar fi trebeit sa va soun despre Valea Portului pentru ca o sa am , cel mai probabil si mai multe intalniri cu supranaturalul ( adica fantome si demoni ) !

    DACA VA NIMERITI SA FITI ACOLO NOAPTEA SI VA INTALNITI CU UN DEMON ( daca simtiti miros de sulf ) [ daca simtiri un miros de sulf amestecat cu ceva , vrea sa va posede ] , NU STRIGATI , NU TIPATI , VOR VENII DIN CE IN CE MAI MULTI DEMONI , FANTOME !!! FERITI-VA PE CAT DE MULT POSIBIL DE VALEA PORTULUI !!!

    AVETI GRIJA !!! NU FACETI GLUME DESPRE VALEA PORTULUI SI NU MERGETI ACOLO NOAPTEA !!!
    VA DORESC TOT BINELE DIN LUME !!! APROPO , PENTAGRAMELE SUNT SFINTE , CELE CARE ARATA CA O STEA , CU CINCI COLTURI , CU UN COLT INDREPTAT IN SUS !!! NU FACETI ACEL SEMN PE VALEA PORTULUI !!! DACA VRETI SA PROTEJATI
    E CINEVA , SAU CEVA FACE-TI-I O PENTAGRAMA PE SPATE , CU CINCI COLTURI , UN COLT INDREPTAT IN SUS SI INCONJURATA DE UN CERC ( Pentagrama ) [ Face-ti-i pe spate o pentagrama cu degetul , imaginati-va ca aveti pe deget o culoare si desenati cu ea ] . DUPA CE ATI TERMINAT LOVITI , MEDIU ( adica , moderat , nici tare , dar nici incet ) , CU PODUL MALMEI IN MIJLOCUL PENTAGRAMEI !!!

    VA DORESC TOT BINELE DIN LUME !!! AVETI GRIJA !!! NU FACETI GLUME DESPRE VALEA PORTULUI !!!

  2. am citit tot ce ai scris, si stiu faza cu sulful si demonii. Imi plac mult povestile tale, iar cu Slender stiu ca nu e real. M-am uitat prea mult la filme cu el si m-am jucat prea mult la jocuri cu el scz

  3. gost spune:

    Hey toata lumea am revevit cu povesti true cu ghosts and demons . Hey …………….. , ma bucur ca iti plac povestile mele , si , vad ca , din fericire nu au inceput discutii despre Slender . Meanwhile , uitati ce v-am spus sa cautati pe Hotnews.ro !

    Miscarea satanista din Romania a atras atentia autoritatilor si a mass-media doar in contextul comiterii unor crime abominabile, care au fost asociate cu practicile rituale ale acestui cult. In scurt timp insa, senzationalul se estompa, iar satanistii isi adulau in continuare, nestingheriti, idolul.

    Dupa 1992, data la care satanismul a patruns si in tara noastra, au existat nenumarate indicii care sugerau ca unul dintre cele mai puternice grupari sataniste s-a format la Constanta. Desi politistii constanteni sunt convinsi ca fenomenul a fost eradicat, cel putin in judetul de la malul marii, site-ul Bisericii Sataniste din Romania ii contrazice. Satanistii nu au disparut, ci doar… s-au modernizat.

    Un scurt istoric al miscarii sataniste din Romania a fost realizat, in urma cu cativa ani de Serviciul Roman de Informatii (SRI). Urmarind cronologia si etapizarea realizata de aceasta structura, se poate constata ca incepand cu 1995, membrii acestei miscari si-au intins „tentaculele” si la Constanta.

    Marturii ale prezentei gruparilor sataniste la Constanta sunt cunoscute si de politisti. Potrivit unor surse din IPJ Constanta, adolatorii lui Satan din orasul de la malul marii isi spuneau „Fratii Stapanului” si se drogau cu „aniosa”, un derivat al canabisului, adus din zona Cernobalului.

    Se pare ca grupurile de satanisti, formate fie din liceeni drogati si usor de manipulat psihic, fie din randul cersetorilor, nu se jenau sa-si insemneze locurile de intalnire cu simboluri satanice si nici sa practice sacrificiile. Astfel, printre cele mai cunoscute locuri de intalnire ale satanistilor constanteni se numarau buncarele de pe Valea Portului.

    Pe peretii unor cazemate, a caror intrari nu au fost acoperite, se pot vedea inca desenele de cranii umane si ceara de la lumanarile topite in timpul ritualurilor. Un alt loc in care au fost gasite urme ale intrunirilor satanistilor era paduricea din apropierea Hanului Piratilor. Aici a fost gasit, in 1997, lesul unei vulpi.

    Animalul era legat de picioare, de un bat care a fost apoi agatat intre crengile unui copac. Pe corpul vulpii erau increstate, cu cutitul, simbolurile satanice. O alta locatie cunoscuta oamenilor legii era o cladire parasita din zona Inel II. „Inca de la intrare, puteai vedea un desen infricosator care reprezenta o creatura cu coarne si aripi, care tine in mana o secure.

    Deasupra umarului drept era scris „Satana” iar deasupra celui stang, numarul 666. Ce era mai infricosator era masajul de intampinare: „Bun venit in Casa Diavolului! Intra cine vrea si iese cine poate”, ne-au spus surse din politie. Mai mult, politistii au aflat, la acea vreme ca satanistii isi atrageau adeptii cu promisiunea unor calatorii in strainatate.

    „I se ofera plimbari in tara organizate de membrii vechi ai sectei si chiar promisiuni de excursii la adeptii de peste hotare. Noul venit va fi protejat, dar i se va cere sa aduca noi sectanti”, au mai aratat politistii.

    Cazul cel mai socant care a fost legat de sacrificiile sataniste a fost crima comisa, in 1995, de fratii Horatiu si Tiberiu Pintilie si prietenul lor, Cristinel Andronache. Acestia au omorat un cersetor, dupa care i-au increstat pe obraz, frunte si piept, cifra 666 si triunghiul mortii.

    Politistii spun ca dupa 1998 nu au mai fost gasite alte indicii care sa arate ca satanistii constanteni ar mai „activa”. In realitate insa, satanistii din Romania nu au disparut. Din contra, se pare ca s-au modernizat sau cel putin asa sustin ei, pe site-ul Bisericii Sataniste din Romania.

    Satanismul si-a facut si „biserica“

    Apartinatorii acestei „biserici” sustin ca satanismul se imparte in trei categorii: cel Traditional, ai carui membrii sustineau ca satanismul isi are radacinile in Egiptul Antic, cel Rebel, care credeau ca au nevoie de sacrificarea unei pisici, de profanarea unui mormant sau sa bea sangele unei virgine pentru a se apropria de idolul lor, si cel modern, ai carui adepti sunt.

    Satanistii moderni ii avertizeaza pe cei care vor sa acceseze site-ul http://www.bisericasatanista.org ca „persoana care viziteaza acest site nu trebuie sa caute scapare de problemele vietii.

    Satanismul nu va aduce bani si nu va salveaza de cretini!” Mai mult, utilizatorii sunt pusi in garda, inca de la inceput, ca epoca intalnirilor din locurile obscure sau din paduri a trecut, iar Biserica Satanista din Romania „este o comunitate on-line, care-si propune sa promoveze Teoria Satanista Moderna”.

    „Existam pentru a oferi Satanistilor din Romania un loc unde sa-si expuna ideile fara a fi redusi la tacere de prejudecatile multimii. Existam pentru promovarea tuturor satanistilor, indiferent de categoria in care se incadreaza. Existam pentru a introdue Satanismul in Romania cum trebuie si nu prin sacrificari sau alte modalitati de a te umili.

    Suntem o afirmatie clara ca Satanismul Intelectual exista si in Romania”, isi prezinta adeptii satanismului modern conceptiile. De altfel, de pe acest site am putut afla, citind rubrica „Intrebari si raspunsuri” ca, desi nu exista inca ordine sataniste legal constituite in tara noastra, adeptii acestui cult continua sa se intruneasca.

    „Stim de intruniri ale satanistilor pe faleza din Constanta sau dintr-un loc numit „Baza” din Braila. Fiecare oras are rockeri satanisti. Ii poti cauta in bombele locale, in barurile cu bere ieftina si buna, de pe la periferia orasului, in general. Mai stim si de un tip care are nick-ul pe mIRC BlackIsus sau ceva asemanator.

    Am inteles ca e satanist cu acte in regula”, i s-a raspuns unui neinitiat dornic sa se intalneasca cu adeptii satanismului.

    Membrii acestei asa zise biserici a satanismului atrag, de asemenea, atentia vizitatorilor site-ului ca „orice metoda de promovare a Satanismului in Romania nu trebuie vazuta ca o ilegalitate, ci ca un fapt care arata evolutia omului in bine, om satul de atata ignoranta si minciuna”.

    Mai mult, utilizatorii sunt pusi in garda ca „accesarea acestui site este un privilegiu!” Potrivit Inalt Prea Sfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, aceasta titulatura de Biserica a Satanismului este doar o titulatura, caci „satanistii propovaduiesc opusul Binelui si incearca sa-i indeparteze pe crestini de la adevarata credinta”.

    Sper ca v-am lamurit ce se petrece pe Valea Portului . Si, …………….. , sper sa nu mai dai niste explicatii asa de „logice” . Dar , daca iti este frica de ceva , poti sa faci o pentagrama pe jos si sa incepi sa meditezi ! Pe mine m-a ajutat foarte mult chestia asta , m-a ajutat sa nu imi mai fie frica de fantome , dar de demoni , mai putin , pentru ca ei sunt facuti pentru a te speria , a te face sa te simti ca si cum : ” Mai bine nu ma mai nasteam , ca sa trec prin asta !!! ” . Si , ei fac un fel de pact cu tine , si anume :” Te sinuicizi si scapi de tortura ” . Prin asta ei iti castiga sufletul , unde ajunge in iad ( sufletul) .

    Cam asta a fost astazi , va doresc tot binele din lume si aveti grija la demoni !!!

  4. gost spune:

    Hey toata lumea , astazi o sa merg cu niste prieteni pe Valea Portului . O sa filmez si o sa va dau link-ul sa vedeti ce s-a intamplat . Totusi , eu nu sunt chiar asa de nelinistit , avand in vedere ca am multe contacte cu lumea supranaturala . Dar , totusi este Valea Portului , locul unde activitatea supranaturala este mai intensa decat in Padurea Baciu . Tineti-mi pumnii stransi ca sa va pot arata ce se petrece , cu adevarat acolo ! Daca nu ma mai intorc , am o ultima dorinta : ” Inviati site-ul acesta , faceti-l puternic , asa cum era inainte !!! ”
    Acestea fiind spuse , ADIOS !

  5. michael jackson spune:

    Iubitii mei pamanteni, da asa este…gloriosul Michael Jackson este printre voi. Va multumesc pt cadouri sunteti niste zaharine. Si va multumesc enorm pentru ca ma venerati asa de mult. Suntetir niste musculite care trag la rahat. Desigur eu sunt un rahat mic si simpatic cu ochisori de lacramioare exact ca pou. Pou este un infractir c nu are ce cauta in libertate.
    Scumpii mei, nu am de gand sa va sperii dar am auzit si eu cevaa din sursele mele sigure, mai exact ceasca mea de cafea, pt ca eu stiu sa ghucesc in cafea cum ca anyl acesta va veni sfarsitul lumii. Nu stiu despre voi, dar eu mam pregatit sufleteste . Am facut pancarde cu welcome the end. Si am procurat si o manusa cu un dejt urias pe care scrie this is. The eend you know. Tot ce mi doresc este sa pot lua legatira cu domnul conte Dracula. Sa I spun sa pregateasca iahtul pt a putea sa admir privelistea de pebmare in timp ce va dati ultima suflare. Voi avea de asemenea biscuitii preferati ai lu MJ oreoooooo, fantomatic de buni. Si nelipsta sticla de JB .
    Deci, camarazii mei lunatici VA POP PA PA!! Na na na na… Va PooooooP paaaaaaa paaaaa
    Michael Jackson terminat

  6. adyY spune:

    gost mai traiesti?

  7. ................. spune:

    Nu cred ca se va mai intoarce gost prea curand. Macar sa-i respectam ultima dorinta :( :( :(

  8. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons ! Hey eveyone ! Nu am patit nimic , pentru ca ,vad ca unii fani ai povestilor mele cu fantome si demoni s-au ingrijorat . Si , …………….. , nu iti face iluzii ca Gost s-a dus ! Eu , chiar daca voi impinge limitele putin prea mult , tot voi afla cat de mult se pot afla despre fantome . Si , …………….. , nu , nu m-am dus . Meanwhile , vad ca nu ati mai postat ! Dar daca sunt in viata asta nu inseamna ca nu trebuie sa imi indepliniti dorinta din ultimul mesaj : ” Inviati site-ul acesta , faceti-l puternic , asa cum era inainte !!! ” .

    Dar sa va spus ce s-a mai intamplat ! Eu , am mers ACOLO ( Valea Portului ) cu prietenii . Toti aveam camere video , echipamente E.V.P ( Electronic Voice Phenomenos ) . Inca de la intrare simteam toti ceva in genul asta : „Cineva imi sufla in ceafa ” sau ” Fratilor , mai simtiti si voi asta ? Ma simt de parca as fi urmarit , dar suntem numai noi ” . Am avut acolo niste evenimente neplacute :
    1. O entitate de acolo , practic, m-a stragulat !
    2. Ne simteam urmariti oriunde
    3. Si mai multe chestii … Etc.

    Partea socanata e ca atunci cand ne-am uitat pe casete si pe aparatele E.M.P. , nu se inregistrase nimic ! Tot ce a ramas e o inregistrare E.M.P. in vare auzeam o voce foarte joasa care spunea urmatoarele : ” Plecati sau asta va fi ultima zi din vietile voastre , si asa , nesemnificative ” . Am ramas socat si eu si prietenii cu care am mers ! Am ramas socati cand am auzit asta ! Nu mai era nimeni in apropiere si nimeni nu avea tupeul sa faca vreo gluma de acest gen acolo !

    O sa mai revin cu stiri si o sa incep o serie de dezbateri de la primele pagini ale acestui site , dar tineti minte asta : TOT CE O SA COMENTEZ ACOLO E DOAR OPINIA MEA PERSONALA SI ASA CUM PERCEP EU LUCRURILE !!! Deci nu spuneti ca m-am lasat influentat de cineva sau ceva ! Si , daca mai este nevoie o sa fac de fiecare data lucrul asta bine inteles : Eu , personal , cred in fantome si in interactiunea lor cu lumea noastra !!!

    Totusi , aveti grija fantome si demoni ! Ne vedem data viitoare , cititorilor insetati de cunostinta in domeniul supranaturalului !

  9. ................. spune:

    Pentru o secunda chiar am crezut ca ai patit ceva, gost. Ma bucur ca te-ai intors cu povesti noi :D :D
    Nu prea cred ca se mai afla cineva pe aici inafara de noi doi…

  10. Freakout123 spune:

    Buna.sunt nou
    Am sa va spun o poveste traita de mine.aveam vreo 10 ani stateam in camera si la un moment dat se stinge televizorul,iar la un moment dat apare o silueta neagră pe perete .se mișca prin camera si apoi a dispărut iar când ascultat o melodie am simțit ca mă cuprinde o energie negativa. Am sa va mai spun si alte experimente de ale mele. Aștept comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook