13 august 2009

Playboy de L.A.

Lipsit de principii şi scrupule, Ashton Kutcher intră perfect în rolul infidelului de profesie în filmul „Playboy de L.A.” („Spread”), o comedie sexy şi provocatoare, care va putea fi vizionată din 21 august 2009 în premieră în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, Light Cinema, Cinema City Cluj, Timişoara şi Bacău, Odeon Cineplex Cluj.


La premiera filmului „Playboy de L.A.” din cadrul Festivalului de Film Sundance, Ashton Kutcher a fost însoţit de superba Demi Moore, aceasta părând extrem de încântată de prestaţia mult mai tânărului său soţ. Întrebat de reporteri ce anume l-a atras la acest rol, Ashton Kutcher a declarat că rolul din acest film a fost o adevărată provocare pentru el, şi anume aceea de a construi un personaj care să fie amuzant şi plăcut de public, în condiţiile în care Nikki are un comportament mai mult decât imoral. „Mi s-a părut foarte interesantă ideea sexului folosit ca armă într-o relaţie. Scenele mai fierbinţi din film nu sunt despre sex în sine, ci despre puterea pe care o dă unui partener asupra celuilalt”, spune Ashton Kutcher. „Oamenii folosesc sexul ca pe o reconfirmare de sine sau ca să evite discuţiile despre problemele reale dintr-un cuplu. Te convingi foarte uşor de asta urmărind evoluţia scenelor de sex dintre mine şi Samantha (Anne Heche)”.

Filmul aduce în prim plan povestea unui tânăr înalt, frumos şi revoltător de atragător, care oferă doamnelor sex şi distracţie în schimbul unui trai de lux. Aceasta este deviza unui adevărat Playboy de L.A. Altfel spus, Nikki (Ashton Kutcher) este un tânăr lipsit de inhibiţii şi orice urmă de moralitate, care ştie foarte bine ce vrea de la viaţă. După un lung periplu prin dormitoarele femeilor bogate şi disponibile, Nikki pare în final să-şi găsească locul în viaţa Samanthei (Anne Heche), o avocată de succes, superbă, în pofida vârstei, şi capabilă să-i ofere mai mult decât ar fi putut visa el vreodată.

Tocmai când se instalase confortabil în fabuloasa vilă a Samanthei, ironia sorţii îl face să-şi piardă capul tocmai după o chelneriţă care-i împărtăşeşte „principiile sănătoase”. Heather (Margarita Levieva), la fel de sexy şi versată ca şi el, îi întunecă raţiunea şi îl dă complet peste cap. Prins între dragoste şi bani, el este nevoit să facă o alegere nu tocmai uşoară: luxul de a se îndrăgosti sau luxul pe care i-l oferă alte femei în schimbul libertăţii şi a prestaţiei din dormitor?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook