30 septembrie 2010

Piranha 3D

Din 1 octombrie 2010, filmul „Piranha 3D” va rula în premieră în România în cinematografele Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, reţeaua Cinema City (Bucureşti: Cotroceni şi Sun Plaza; Cluj, Bacău; Iaşi; Piteşti; Timişoara; Arad), The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj.



În fiecare an, populaţia staţiunii Lake Victoria explodează de la 5000 de locuitori la 50.000, pe timpul vacanţei de primăvară, când tinerii puşi pe beţie şi distracţie invadează plaja şi petrec ziua şi noaptea.

Dar anul acesta există un motiv mult mai serios de îngrijorare, pe lângă obişnuitele mahmureli şi plângerile locuitorilor. Teroarea e pe cale să se instaleze. În adâncurile întunecate ale lacului, un cutremur eliberează nişte creaturi preistorice: peşti piranha monstruoşi, peste care evoluţia a trecut fără a-i atinge. Captivi de milioane de ani, prădătorii feroce se adună în bancuri imense pentru a-şi satisface foamea, devorând totul în cale. Tinerii iresponsabili care se scaldă fără griji în apele lacului Victoria sunt prada perfectă. Şeriful Julie Forester (Elisabeth Shue), împreună cu Fallon, adjunctul său (Ving Rhames), încearcă să adune o echipă pentru a porni în misiunea de a salva orăşelul de ameninţarea din adâncuri.

Întrebată de către o publicaţie americană cât de dificile au fost filmările la „Piranha 3D”, Elisabeth Shue a declarat: „A fost foarte greu, dar în aceeaşi măsură a fost şi distractiv. Am fost nevoită să stau agăţată de o sfoară deasupra apei şi recunosc că scena aceasta m-a epuizat. Eu eram martoră a masacrului din apă şi tocmai aflasem că proprii mei copii sunt într-o barcă avariată, deci trebuia să fac tot posibilul să îi salvez. Producătorii s-au gândit ca va fi prea dificil pentru mine şi mi-au pus la dispoziţie o dublură. Evident că orgoliul nu m-a lăsat să stau cuminte şi, cu inima cât un purice, mi-am făcut singură cascadoria.”

Realizatorii filmului fac o invitaţie într-o imersiune în lumea subacvatică stăpânită de creaturi feroce, într-o călătorie care, prin tehnologia real D 3D de ultimă oră, este una cu adevărat terifiantă. Din 1 octombrie, 3D-ul îşi arată colţii. Înainte de a lua loc pe scaunul de cinema, întreabă-te… cât de repede poţi înota.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook