29 mai 2020

Paul S. Kindstedt: O scurtă istorie a brânzei

Înaintea imperiilor și regatelor, înaintea ceramicii și scrierii, înaintea uneltelor din metal și a armelor, a fost brânza. Încă din 800 î.HR, fermierii din neolitic au început tradiția producerii de brânză, ce e aproape la fel de veche ca civilizația. Astăzi, sunt produse aproximativ 22 miliarde de kilograme de brânză pe an, ce sunt transportate și consumate în întreaga lume. Paul Kindstedt dezvăluie istoria unuia dintre alimentele cele mai îndrăgite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook