14 noiembrie 2013

Păsări libere 3D

Începând din 15 noiembrie 2013, animaţia „Păsări Libere 3D“ („Free Birds“) poate fi vizionată în cinematografele: Hollywood Multiplex, CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Băneasa, Cityplex (Constanța, Tulcea și Brașov), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cluj Polus, Iaşi, Constanța, Pitești, Sun Plaza, Timişoara, Târgu Mureș, Ploieşti), Cinema Arta (Târgu Mureș), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiești), Cinema Sergiu Nicolaescu (Târgu Jiu), Cinema Capitol (Onești), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Twins (Ploiești), Cortina (Oradea), Cine Grand (Botoşani), Cinema Glendale (București), Cinema Ostroveni (Râmnicu Vâlcea), Cinema Marcom (Buzău), Palace (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu Mare).



Cunoscutul actor şi moderator al emisiunii „Vocea României” Pavel Bartoş dă viaţă personajului principal din animaţia „Păsări Libere 3D“, interpretând un curcan curajos care vrea să schimbe istoria speciei sale.

Pavel Bartoş a acceptat încântat propunerea de a-l interpreta pe curcanul Reggie, gândindu-se la fetiţele sale, care sunt nerăbdătoare să îl descopere într-un rol de erou. „Spre bucuria micuţelor mele, personajul pe care îl interpretez este unul pozitiv. Un alt motiv pentru care am acceptat rolul a fost povestea fantastică din film. Bucuria mea este cu atât mai mare cu cât îmi dau seama că singurii doi curcani potenţi din această ţară sunt eu şi Horia Brenciu.”

Interpretat în varianta originală de Owen Wilson, Reggie este un curcan de fermă, deştept şi amuzant, a cărui viaţă comodă de „curcan cruţat“ este tulburată de Jake, curcanul de fabrică ambiţios, de neînduplecat şi fondatorul uşor confuz al Frontului Libertăţii Curcanilor. Datorită prieteniei cu Jake, Reggie se descoperă pe sine şi învaţă ce înseamnă altruismul.

Pentru că numai Horia Brenciu l-ar fi putut dubla în limba română pe actorul Woody Harrelson, celebrul artist român şi-a dres vocea şi îl interpretează pe spiritualul curcan Jake. Plin de entuziasm şi cu mult umor, Horia Brenciu reuşeşte să creioneze un personaj absolut încântător, curcanul Jake fiind sarea şi piperul aventurii.

Cei doi au importanta misiune de a scoate curcanul de pe masa festivă de Ziua Recunoştinţei. Pentru a reuşi, ei trebuie să călătorească în trecut, chiar în momentul în care a luat naştere ameninţătoarea tradiţie.

De-a lungul călătoriei vor cunoaşte tot felul de personaje haioase, vor trebui să fugă de vânătorii de curcani şi să îşi folosescă toate calităţile de păsări domestice pentru a se salva.

Aflată la prima colaborare în cadrul unui proiect de animatie, Andreea Marin o interpretează pe Jenny. „A fost o bucurie să fac pentru prima dată această muncă frumoasă, să mă transpun în pielea unui personaj animat. Şi nu a fost deloc ușor cum poate să pară! Rolul din filmul Ho Ho Ho 2 în care am jucat anul trecut a fost mai puțin dificil! Dar am avut o mare plăcere visând momentul în care voi intra în sala de cinema mână în mână cu fetița mea, de nepoțeii mei,” a declarat Andreea Marin.

Jenny este fiica frumoasă şi deşteaptă-brici a Căpeteniei Broadbeak şi, de asemenea, este îndrăgită de Reggie. Pe măsură ce relaţia dintre Reggie şi Jenny evoluează, îşi deschid ochii unul altuia. Reggie învaţă să facă parte din ceva mai amplu, iar Jenny descoperă că există o lume dincolo de cârd.

O comedie efervescentă pentru toate vârstele, acțiunea animatiei aduce în prim plan o mică fermă de curcani, unde viaţa este aproape perfectă pentru gălăgioasele păsări, fericite doar pentru că au mâncare pe săturate, notă discordantă face numai Reggie, un curcan ager la minte şi fără apetit, pe care confraţii lui l-au marginalizat. Însă viaţa lui Reggie se schimbă radical în momentul în care Preşedintele SUA îl adoptă ca animal de companie pentru fiica lui. Asta înseamnă că va duce o viaţă în puf, cu pizza la discreţie şi televizor la dispoziţie. Dar când în sfârşit îşi găseşte locul, curcanul nostru este introdus cu forţa într-o misiune de maximă importanţă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Păsări libere 3D"

  1. erminaesd4o2 spune:

    mi se pare interesant filmul, pacat ca nu este dublat:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook