28 februarie 2014

Parul Sehgal: Odă invidiei

Ce este gelozia? Ce o alimentează şi de ce o iubim în secret? Niciun studiu nu i-a captat vreodată „singurătatea, longevitatea, înverşunarea”, cu excepţia ficţiunii, spune Parul Sehgal. Prin pagini de literatură elocvente, ea arată că nu e nicio diferenţă între gelozie şi nevoia de cunoaştere.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Parul Sehgal: Odă invidiei"

 1. Scurtu Sorin- Izvoras spune:

  Gelozia nu este altceva decat INTUIREA tradarii partenerului. Daca acea tradare nu este cunoscuta in mod nemijlocit, asta nu inseamna ca nu este semnalata de catre INTUITIE. Tradatorul este primit de catre cel tradat cu un sentiment greu de confundat, acela de rabufnire instinctuala, greu controlabila si mai ales greu explicabila pana acum. Tradatorul are un intreg arsenal de aparare, de la cliseele binecunoscute insa caduce tip : e dus/dusa maica, are gargauni, vedenii, ce, asta e iubire, il/ o mananca gelozia degeaba etc. etc. pana la invective, acuze gratuite, lovituri….
  Avand aceasta „teorie” ca baza de plecare si folosindu-ne de intuitie si vedere interioara, putem afla adevarul ( prin exercitiu) despre tot ceea ce ne intereseaza si la care nu avem acces direct!!!
  Aveti incredere si practicati!
  Astept rezultate.

 2. Scurtu Sorin Izvoras spune:

  Scuze pentru confuzia apartenentei primului comentariu!

  Invidia, acest vierme al „necuratului” , roade mintea, si nu sufletul !
  Ne putem lupta cu ea, stiind identitatea sufleteasca a invidiatului,castigand amandoi un prieten

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook