20 iunie 2012

Nu mă opri

O surpriză pentru fani de la Les Elephants Bizarres: „Nu mă opri” este prima piesă lansată în limbă română – un cântec de sezon, cu versuri ce dezvăluie o altă latură, poate mai sensibilă, a trupei.



Şi pentru că „Nu mă opri” este o piesă de vară, băieţii au ales locul potrivit pentru a filma videoclipul: la mare, mai exact la Vama Veche. Fără un scenariu bătut în cuie, „elefanţii” au pornit dis de dimineaţă spre litoral, cu două camere video în mână şi cu dorinţa de a se distra şi a imortaliza weekendul petrecut la malul mării. Rezultatul este cel mai recent clip al trupei. De imagine s-a ocupat Alex Brendea, în timp ce solistul grupului, Ştefan Matei, a făcut montajul clipului, iar post-producţia s-a realizat la Spider Production.

Despre noul videoclip, membrii trupei spun: „Nu mă opri este o piesă sinceră, care emană optimism şi veselie. De la ideea asta am pornit şi când ne-am gândit să facem videoclipul. Aşa că am luat o cameră şi am plecat la drum. Este primul nostru videoclip la care nu am avut totul pregătit până în cele mai mici detalii, nu a fost nimeni care să ne aranjeze părul şi nu ne-am gândit cu ce ne îmbrăcăm. Nu a picat niciun cadru la montaj pe motiv că e „nenatural”. Am cântat, ne-am distrat, am râs şi rezultatul a fost un videoclip care seamănă cumva cu un film documentar despre viaţa unei turme de elefanţi cântăcioşi şi bizari la malul Mării Negre!”

„Nu mă opri” va fi inclus pe următorul album al celor de la Les Elephants Bizarres, material programat pentru lansare în toamna 2012.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook