25 august 2015

Noemi Zajzon la Forecast Forum

În perioada 28-30 august 2015, în prestigioasa locaţie berlineză Haus der Kulturen der Welt, are loc ediţia din acest an a Forecast Forum – o platformă elevată de promovare a proiectelor artistice.

Din cei 30 de artişti din întreaga lume selecţionaţi spre a lua parte la acest eveniment face parte, cu concursul Institutului Cultural Român din Berlin, şi o artistă din România, Noemi Zajzon, cu proiectul „Encounters of Diasporic Futures”.

Pe parcursul celor trei zile ale forumului, artiştii îşi vor prezenta ideile în faţa unui juriu provenind din numeroase domenii artistice, precum şi a unei largi audienţe. Punctul culminant al evenimentului îl va reprezenta conferirea unor diplome speciale, cei astfel distinşi având ocazia de a-şi transpune proiectele în realitate, acestea urmând a fi prezentate în premieră mondială în cadrul Forecast Festival, prevăzut a avea loc între 26-28 februarie 2016, la Berlin.

Noemi Zajzon – este născută la 2 noiembrie 1987, în oraşul Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Absolventă a Universităţii de Artă şi Design din cadrul universităţii Babeş-Bolyai din Cluj şi a masterului Colegiului de Artă şi Design, din cadrul Universităţii de Artă din Londra. Membră a Asociaţiei Artiştilor Plastici Mureş. Expoziţii la Biserica Unitariană, Direcţia Judeţeană pentru Tineret Mureş, cetatea Sighişoara. De asemenea, artista a prezentat o serie de expoziţii în Marea Britanie.

Forecast Forum – Recent înfiinţata platformă reprezintă rodul cooperării dintre firma berlineză de Project-MAnagement Skills e.V, în cooperare cu Haus der Kulturen der Welt din Berlin, având sprijinul Însărcinatului Guvernului Federal pentru Cultură şi Mass-Media, al Goethe – Institut, al Ambassadors Club şi al Institutului Polonez din Berlin. Forecast Forum se află sub înaltul patronaj al ministrului german de Externe, Frank-Walter Steinmeier, precum şi al Secretarului General al Consiliului Europei, Thorborn Jagland.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook