13 noiembrie 2012

Nemira relansează Anticipaţia

Cine îşi mai aminteşte revistele şi almanahurile „Anticipaţia”? Probabil toţii iubitorii de SF îi simt lipsa. Iată însă că Nemira relansează brandul Anticipația, după 30 de ani de la apariţia primului număr al „Almanahului Anticipaţia” ce a avut loc la sfârşitul lui 1982 (chiar dacă pe copertă are înscris anul 1983).

Anticipaţia a fost unul dintre cele mai populare branduri editoriale româneşti, specializat în publicarea literaturii științifico-fantastice și popularizarea științei, constituind punctul de întâlnire dintre ştiinţă, ficţiune şi eseu filosofic. Anticipaţia avea să se constituie într-un adevărat fenomen publicistic, care a stimulat generaţii la rând de scriitori şi a determinat o adevărată mişcare ce a excedat limitele literare.

După cum informează editura, sub numele Anticipaţia vor fi dezvoltate mai multe produse editoriale: revista de ştiinţă şi ficţiune www.anticipatia.com, almanahul „Anticipaţia” şi un proiect complex de cărţi sub acelaşi semn al ştiinţei şi ficţiunii prospective. Reapariţia brandului Anticipaţia va polariza din nou preocupările specialiştilor şi creatorilor români din domeniu şi va oferi publicului larg informaţii şi literatură de înalt nivel din avangarda ştiinţei şi literaturii speculative contemporane. Tot acest proiect se va dezvolta sub semnul nevoii de anticipare a schimbărilor pe care le trăim atât de alert la acest început de mileniu trei.

Almanahul „< href="http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=6178dac6a&unique=9617003d6&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.nemira.ro%252Fanticipatia%252Falmanahul-anticipatia-2013--2093" target>Anticipația 2013″ este deja disponibil pentru precomandă. Toate precomenzile efectuate până la data de 24 noiembrie 2012 beneficiază de o reducere de 20%.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook