17 martie 2008

Peter James în România

Peter James în RomâniaLa scurt timp după lansarea în România a romanului „Aproape mort„, Peter James, cunoscutul autor britanic de romane de suspans, este prezent în Bucureşti timp de câteva zile, în primul rând pentru a se întâlni cu cititorii.

Luni, 17 martie, la ora 18:30, Librăria Cărtureşti şi Editura Nemira invită iubitorii literaturii de suspans să îl cunoască pe Peter James. Întâlnirea va avea loc la Ceainăria Cărtureşti (Str. Arthur Verona nr. 13), unde autorul va vorbi despre cărţile sale şi va acorda autografe.

La Editura Nemira au apărut trei dintre cărţile autorului britanic, toate bestseller-uri internaţionale: „Aproape mort„, „Să mori frumos!” şi „Viu sau mort„.

Pentru romanul „Viu sau mort„, lui Peter James i s-au decernat Premiul Krimi-Blitz (2005), Le Prix Polar International (2006) şi Le Prix Coeur Noir (2007).

Romanul „Să mori frumos!” a fost nominalizat la Richard & Judy Galaxy British Book Awards, în 2007, a stat şapte săptămâni în topul Ten Bestseller al Sunday Times şi a ajuns pe primul loc în WH Smith, Tesco and Sainsburys.

Aproape mort„, ultimul roman publicat de Nemira, este nominalizat pentru Marele premiu pentru literatură poliţistă Polar International.

Talentul scriitoricesc al lui Peter James este dublat de pasiunea sa pentru automobile de epocă şi curse de maşini. De-a lungul timpului, a achiziţionat peste 40 de maşini de colecţie, iar din 2004 participa la campionatul anual de raliu, punctul de maximă atracţie al sezonului fiind reprezentat de cursa de anduranţă de la Snetterton, rezervată maşinilor Citroen 2CV.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook