14 septembrie 2010

Lege şi dreptate

AXN – reţeaua internaţională de televiziune de acţiune şi aventură, va difuza în premieră şi în exclusivitate, din 23 septembrie 2010, în fiecare joi de la ora 22:00, un nou serial de succes: „Lege şi dreptate” („Justified”).

AXN este unicul canal care va difuza noua producţie de succes marca Sony, unul dintre cele mai promiţătoare seriale ale toamnei. Acest western pe stil nou, deopotrivă distractiv şi fascinant, este despre şeriful Raylan Givens (interpretat de Timothy Olyphant), care a crescut în Kentucky, cu un tată urmărit de poliţie. Când face dreptate după propriile-i legi şi împuşcă un om, este trimis de la Miami înapoi acasă, unde se confruntă cu trecutul său personal şi profesional.

Detectivul Raylan Givens este un om al legii modern, dar care lucrează în stilul secolului XIX, fapt ce-l face să fie temut de răufăcători şi des certat de superiori. Detectiv tăcut şi ambiţios, a revenit în oraşul natal pentru a face ceea ce ştie el cel mai bine – dreptate. Când un caz îl aduce faţă în faţă cu un vechi prieten aflat de partea greşită a legii, trecutul lui Raylan îl sileşte pe acesta să-şi confrunte propriile-i probleme.

Personajul Raylan Givens a fost creat de scriitorul american Elmore Leonard şi este interpretat de Timothy Olyphant (cunoscut din „Hitman”, „Die Hard 4.0”, „Deadwood”). Şeriful din ţinutul Lexington este Art Mullen, jucat de Nick Searcy (cunoscut din „Cast Away”, „From the Earth to the Moon”). Colegii lui Raylan sunt adjuncţii Tim Gutterson – jucat de Jacob Pitts (cunoscut din „The Pacific”) şi Rachel Brooks – interpretată de Erica Tazel (cunoscută din „Life”, „The Office”). Raylan, Art şi ceilalţi doi adjuncţi fac ceea ce fac toţi şerifii: prind fugari, protejează martori, transportă prizonieri.

În Kentucky, Raylan va trebui să se confrunte cu fostul său prieten şi coleg miner, acum spărgător de bănci căutat de poliţie, Boyd Crowder, interpretat de Walton Goggins (cunoscut din „The Shield”). De asemenea, se reîntâlneşte cu Ava Crowder, jucată de Joelle Carter (cunoscută din „Monk”, „CSI: Miami”), majoreta de care a fost îndrăgostit în tinereţe, cu fosta sa soţie Winona, interpretată de Natalie Zea (cunoscută din „Hung”, „Dirty Sexy Money”) şi, cel mai important, cu tatăl său răufăcător, Arlo, jucat de Raymond J. Barry (cunoscut din „Cold Case”, „Training Day”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook