23 februarie 2011

Las Vegas

Din 1 martie 2011, Universal Channel difuzează de luni până vineri, de la ora 19:00, filmul serial „Las Vegas”. Acţiunea urmăreşte o echipă de supraveghere de elită, ce trebuie să asigure securitatea unuia dinte celei mai mari cazinouri din faimosul oraş.



Filmul este creaţia lui Gary Scott Thompson, acelaşi scenarist care a scris şi scenariul filmului de succes „Furios şi iute” („The Fast and the Furious”). Tot el semnează şi ca producător executiv, alături de G. Stern, S. Steindorff, J. Falvey şi D. Frank.

Nominalizat la Oscar şi Globul de Aur, James Caan este cel care îl interpretează pe Ed Deline, şeful echipei de supraveghere a unuia dintre cele mai mari cazinouri şi hoteluri din Las Vegas, fost director de contraspionaj pentru CIA. Împreună cu protejatul lui, Danny (interpretat de Josh Duhamel), născut în Las Vegas şi fost militar al Marinei SUA, se confruntă cu tot felul de probleme, de la trişori la masa de joc şi ghinioane costisitoare până la cazinouri rivale care le fură clienţii cu mulţi bani. În plus, ca şi când presiunile slujbei nu ar fi fost suficiente, Big Ed îl găseşte în pat pe Danny cu singura lui fiică, Delinda (interpretată de Molly Sims).

Alături de Danny mai apar Mary, confidenta lui din copilărie şi care devine între timp director de evenimente speciale; Mike, valetul atotştiutor; Nessa, frumoasa şefă a angajaţilor de la mesele de joc; şi Samantha, o fostă rivală.

James Caan (Big Ed Deline)

În mod sigur nu-ţi doreşti să traversezi Las Vegasul şefului numărul unu al echipei de supreveghere, Big Ed Deline, mai ales atunci când el este interpretat de versatilul actor de film, nominalizat la Oscar, James Caan.

S-a născut în Bronx şi a crescut în Queens, New York. Încă de timpuriu se hotărăşte să se îndrepte spre învăţătură în detrimentul afacerii de familie cu carne. Intră la Universitatea de stat Michingan, la vârsta de 16 ani, iar apoi se transferă la Hofstra University pentru a studia dreptul. Cu toate acestea, în timpul unei vacanţe de primăvară, James Caan se înscrie pe lista de audiţii şi este acceptat la Sanford Meisner’s Neighbourhood Playhouse.

Debutează în producţia off-Broadway „La Ronde,” şi continuă să aibă multe apariţii notabile televizate în seriale precum „The Untouchables”, „Dr. Kildare „şi” Get Smart”.

Pe lângă clasicul „The Godfather”, în care James Caan s-a făcut remarcat pentru interpretarea lui Sonny Corleone, nominalizată la Oscar, creditele sale de film includ „For the Boys” (alături de nominalizata la Oscar, Bette Midler), „A Bridge Too Far”, „Thief”,” Rollerball”, „The Way of the Gun”, „The Program”, „Alien Nation”, „Honeymoon in Vegas” (alături de Nicolas Cage), precum şi în „Misery”, alături de Kathy Bates. James Caan mai poate fi văzut în „Elf”, unde joacă împreună cu Will Ferrell, şi în filmul lui Lars Von Trier, „Dogville”, alături de Nicole Kidman.

Creditele de televiziune ale lui James Caan constau în „A Glimpse of Hell”, „Poodle Springs”, „Lathe of Heaven” şi „The Warden of Red Rock”.

James Caan a primit, de asemenea, o nominalizare la premiul Emmy pentru rolul în care l-a jucat pe binecunoscutul fotbalist Brian Piccolo în filmul „Brian’s Song”, precum şi premiul pentru cel mai bun actor la festivalul Sebastian Film pentru interpretarea sa din filmul lui Francis Ford Coppola, „The Rain People”. De asemenea, a avut onoarea de a fi ales Actorul Anului, de către National Associate of Theatre Owners pentru „The Gambler”.

Josh Duhamel (Danny McCoy)

Câştigător al premiului Daytime Emmy, Josh Duhamel joacă în rolul lui Danny McCoy, protejatul celui mai respectat supraveghetor guru al oraşului „Sin City”, care are ghinionul de a se culca cu fiica şefului.

„Sunt extrem de încântat sa fac parte dintr-o distribuţie atât de dinamică”, a spus Josh Duhamel. „Cred că poziţia lui Danny, de bun cunoscător al Las Vegasului, face din el un personaj interesant de urmărit în culisele oraşului.”

Născut în Minot, Dakota de Nord, Josh Duhamel a jucat fotbal la Universitatea de Stat din Minot, unde studia biologia în intenţia de a urma facultatea de stomatologie.

Cu toate acestea, aspirantul medic stomatolog renunţă la şcoala medicală, şi se mută la Los Angeles, unde urmează cursuri de fotomodel şi participă la audiţii pentru reclame. Cea mai mare parte a timpului şi-o petrece, însă, studiind actoria.

După câteva luni, Josh Duhamel primeşte primul său rol de actor în care-l interpretează pe personajul principal din piesa omonimă a lui Oscar Wilde „Portretul lui Dorian Gray.” La scurt timp după filmare, se mută la New York pentru a se alătura echipei din „All My Children”, rolul său atrăgând trei nominalizări la Daytime Emmy, inclusiv în acest an, pentru cel mai bun actor în rol secundar (pe care l-a câştigat de altfel în 2002).

Alte credite de televiziune ale lui Josh Duhamel includ o apariţie ca invitat, în „Ed”. În prezent filmează pentru lungmetrajul „Win a Date with Tad Hamilton”, regizat de Robert Luketic.

Nikki Cox (Mary Connell)

Multi-talentata Nikki Cox adaugă succesul ei deja considerabil de pe micul şi marele ecran rolul Mary Connell, confidenta din copilărie şi aliata ademenitoare a lui Danny McCoy.

Născută în Los Angeles, Nikki Cox îşi exprimă interesul pentru lumea show businessului încă de la o vârstă fragedă şi debutează ca dansatoare în filmul de lung metraj „Mac and Me”. Îşi continuă cariera de dansatoare şi colaborează cu Los Angeles Music Centre Ballet în spectacolul companiei de balet Joffrey Ballet, „Romeo şi Julieta”, în timp ce în videoclipuri muzicale apare alături de artişti interpreţi, precum Michael Jackson sau Paula Abdul.

Deşi prima ei apariţie televizată este la vârsta de zece ani în „Mama’s Family”, succesul lui Cox pe micul ecran apare doar împreună cu filmul „Unhappily Ever After”, în care interpretează rolul lui Tiffany Malloy.

Alte credite de televiziune ale ei includ rolurile în care a jucat ca invitată specială în „Drew Carey Show”, „Norma”, „General Hospital”, rolurile recurente din „Baywatch”, „Pearl”, „California Dreams”, precum şi apariţiile în calitate de invitată din „Star Trek: The Next Generation”, „Night Court”, „Murphy Brown” şi „Boy Meets World.”

Pe lângă cele de mai sus, creditele sale mai includ filmele de televiziune „Freshman Fall”, „The Ryan White Story” şi thrillerul science-fiction „The Island”. De asemenea, a apărut şi pe marele ecran în filmele de lung metraj „Terminator 2: Judgment Day”, „The Glimmer Man”, în filmul independent „Run Ronnie Run” şi în „The Nutty Professor II: The Klumps” cu Eddie Murphy si Janet Jackson.

James Lesure (Mike Cannon)

În lumea orbitoare a Las Vegasului, nimic nu este ceea ce pare. Ca şi în cazul valetului de hotel şi inginerului mecanic Mike Cannon, jucat de veteranul actor de televiziune James Lesure.

Născut şi crescut în Los Angeles, California, James Lesure continuă să-şi servească ţara în cadrul Academiei Forţelor Aeriene, înainte de a se înscrie la Universitatea din California de Sud, la absolvirea căreia primeşte diploma B.F.A. ( Bachler of Fine Arts) în teatru.

În timpul studenţiei la UCS, i se oferă ocazia de a studia în străinătate la Universitatea din Kent din Canterbury, Anglia, unde interpretează în producţiile cinematografice „Hair” şi „The Island”.
De asemenea, lucrează într-o companie de teatru profesional din Los Angeles, unde joacă rolul lui Macduff din marea tragedie „Macbeth” a lui Shakespeare.

Probabil cel mai bine cunoscut pentru rolul de soţ al lui Holly Robinson-Pete din seria de filme „For Your Love”, James Lesure a apărut recent în roluri recurente în „Alias” şi „The Division”. Alte credite de televiziune ale lui includ roluri în calitate de invitat în filmele „NYPD Blue,” „Mad About You”, „Space Above and Beyond,” „Diagnosis: Murder”, „Martin” şi „Zone Burning” .

James Lesure a mai apărut, de asemenea, în filmul „Crimson Tide”, alături de Denzel Washington şi Gene Hackman.

Vanessa Marcil (Samantha „Sam” Jane)

Jucând rolul unei şarlatane, Samantha „Sam” Jane, actriţa Vanessa Marcil, câştigătoarea premiului Daytime Emmy, îşi etalează iscusinţa în a întreţine marii jucători de jocuri de noroc.

Născută în Palm Desert, California, Vanessa Marcil îşi manifestă pasiunea pentru arta spectacolului de la o vârstă foarte tânără, astfel că-şi petreace primii ani de adolescenţă lucrând în teatru. Ea a câştigat roluri în producţii cinematografice precum „Fools” al lui Neil Simon, şi în clasicul „Cat on a Hot Roof”. A primit aprecieri critice pentru prestaţia ei teatrală din „Southern Rapture”, alături de actorul şi cântăreţul de muzică country Dwight Yoakum şi de câştigătoarea Globului de Aur, Sally Kirkland.

Debutul de televiziune şi-l face cu celebrul serial „General Hospital”. Vanessa Marcil a câştigat recent un Daytime Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, precum şi câteva nominalizări pentru cea mai bună actriţă în rolul principal.

După încetarea filmărilor pentru „General Hospital”, Vanessa Marcil se aventurează în televiziunea primetime, difuzată în perioada de audiţie maximă, jucând în celebrul serial „Beverly Hills, 90210”. Alte credite de televiziune ale ei includ rolurile în calitate de invitată specială din „NYPD Blue”, „High Incident” şi „Spin City”, precum şi filmul de televiziune „To Love, Honour and Deceive.”

Primul ei film de lung metraj este „The Rock”, un film cu un succes răsunător, în care joacă alături de Nicolas Cage si Sean Connery. Alte credite ale ei includ filmele independente „The Space Between Us” şi „Nice Guys Sleep Alone”, cu Sean O’Bryan.

Pe lângă munca de pe ecran, Vanessa Marcil lucrează în strânsă colaborare cu Sojourn Services for Battered Women and Their Children, fiind implicată şi în programe de asistenţă pentru cei care au fost afectaţi de droguri şi abuz de alcool. Ea va deschide în curând Patricia House în Los Angeles, o instituţie care va ajuta femeile aflate în imposibilitatea de a-şi îngriji copiii, iar în momentul de faţă se ocupă de înfiinţarea unei linii de asistenţă telefonică pentru aceste femei astfel încât acestea să-şi poată plasa copiii în cămine sigure.

Molly Sims (Delinda Deline)

Părăsind podiumul modei pentru reţeaua de televiziune, supermodelul Molly Sims joacă în rolul manipulatoarei Delinda Deline, fiica şefului echipei de supraveghere din „Sin City”, Big Ed Deline.

Născută în Murray, Kentucky, Molly Sims se înscrie la Universitatea Vanderbilt, unde studiază pentru a deveni avocată, până-n momentul în care, la insistenţele colegei sale de cameră, se simte ispitită să înceapă o carieră în modeling. La scurt timp după vizionarea primelor ei fotografii profesionale, semnează un contract cu NEXT Models, care o aduce rapid în Londra. Odată cu propriile-i apariţii pe coperţile celebrelor reviste „Mademoiselle”, „Vogue” în spaniolă şi franceză, „Marie Claire”, „Allure” şi „Cosmopolitan”, cariera ei se dezvoltă vertiginos, mai ales în ultimii ani.

Deşi cunoscută cel mai probabil pentru scenele temperamentale din extrem de renumitul „Sports Illustrated Swimsuit Issue”, timp de trei ani consecutivi, Molly Sims a fost prezentă şi în campanii publicitare pentru Old Navy, Victoria’s Secret, M & M’s, Nautica, Armani, Chanel, H & M, Maidenform. De asemenea, este purtătoarea de cuvânt pentru firma de cosmetice Cover Girl. A apărut şi în clasamentul „Hot 100” al revistei Maxim.

Molly Sims şi-a făcut intrarea în televiziune cu trei ani în urmă, când i s-a oferit rolul de gazdă pentru emisiunea „House of Style” la MTV, ceea ce i-a dat curajul să exploreze o posibilă carieră în actorie.

Marsha Thomason (Nessa Holt)

Nimic nu poate trece de privirea vigilentă a „Reginei de gheaţă”, managerul cazinoului, cunoscută şi sub numele de Nessa Holt, rol jucat de actriţa britanică Marsha Thomason.

Şi-a început cariera actoricească la vârsta de 12 ani, atunci când subscrie pentru Oldham Theatre Workshop, urmând să-şi transforme apoi hobbyul într-o adevărată carieră de succes odată cu numeroasele roluri primite în mai multe seriale de televiziune precum „Burn It”, „Brazen Hussies” cu Julie Walters, „Pie in the Sky” şi „Playing the Field”, difuzate de BBC. Ea a mai jucat în bine cunoscutul film serial „Where the Heart Is”, difuzat de ITV, precum şi în „Prime Suspect 5,” alături de Helen Mirren. Marsha Thomason şi-a continuat cariera, debutând în rolul principal, pe scena renumitului teatru din Londra re Royal Court Theatre, în „Breath Boom”.

Debutul în filmul de lung metraj şi-l face alături de Martin Lawrence în filmul american „Black Night”. Alte credite ale sale includ „Long Time Dead” şi filmul independent „Pure”, alături de Keira Knightley. Printre proiectele sale viitoare se numără „My Baby’s Mama”, cu Eddie Griffin şi „Haunted Mansion”, alături de Eddie Murphy.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Las Vegas"

  1. angela spune:

    imi place acest film si am cateva nedumeriri. universal channel a ales sa redifuzeze sezoane mai vechi ale serialului, in timp ce telespectatorii asteptau o continuare la sezonul in care a jucat tom selleck, ar fi fost mult mai interesant, nu credeti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook