20 iulie 2016

Lansăm prima carte a editurii Digital Unicorn!

Editura Digital Unicorn se lansează pe piaţa editorială cu o carte de excepţie: „Antologia aforismului românesc contemporan„. Cartea cuprinde 630 de aforisme, alese din creaţia a 27 de aforişti, inclusiv cele mai cunoscute nume în domeniu. Este o carte de referinţă şi o premieră în felul ei.

Antologia aforismului romanesc contemporan - coperta fata

Lansarea cărţii are loc vineri, 22 iulie 2016, ora 18:00, pe pagina de Facebook Citatepedia. Vom discuta despre aforismul românesc împreună cu o parte dintre autori, iar intervenţiile din public sunt binevenite.

Iubitorii aforismului pot susţine această lansare printr-o campanie pe HeadTalker. Este necesar un clic pe iconul reţelei sociale în care aveţi cont. Astfel, la momentul lansării, anunţul va fi distribuit simultan, mărind astfel impactul.

„Antologia aforismului românesc contemporan” reprezintă doar prima etapă a unui proiect pe termen lung, de promovare a aforisticii în România şi a aforiştilor români în lume.

„Antologia aforismului românesc contemporan” poate fi comandată direct de la editură, fiind primul produs din magazinul online cu produse culturale pe care Asociaţia Culturală Citatepedia îl realizează.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...

34 thoughts on "Lansăm prima carte a editurii Digital Unicorn!"

  1. Somnul și Sufletul (Ionuț Caragea)
    https://www.youtube.com/watch?v=ETJOtGk3-Y4

    Aforismele menționate în materialul video aparțin lui Ionuț Caragea.

  2. Fluturii și Iubirea (Dan Surducan)
    https://www.youtube.com/watch?v=I3ktzRNbJio

    Aforismele menționate în materialul video aparțin lui Dan Surducan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook