15 ianuarie 2020

Lângă tine

Sore este captivă într-o închisoare în videoclipul regizat de ea pentru noua piesă „Lângă tine”, continuarea poveştii redate tot sub semnătura ei regizorală în clipul „Cum să mă las”, lansat de Sore la începutul iernii cu un succes mare în online.Într-o celulă semiobscură, cu pereţii scrijeliţi cu zilele rămase până la eliberare, cu mâinile legate la spate, cu hainele murdare şi pătate de sânge, rănită, cu ochii pierduţi ca după o tortură a martorilor, Sore spune metaforic şi foarte puternic vizual povestea captivităţii într-un trecut sau prezent dureros.

Artista explică ideea care a stat la baza creaţiei ei:

Am ales o închisoare ca decor principal pentru clip pentru a sugera încorsetarea în care ne ţinem singuri, o închisoare a minţii. Tot clipul este o metaforă, este o călătorie spirituală, de la tortură, la evadare, la regăsire. Finalul videoclipului explică, simplu şi curat, că noi suntem şi judecătorii, dar şi salvatorii noştri.

Piesa „Lângă tine” vorbeşte despre sentimentele care se nasc în urma unei relaţii toxice, despre captivitate şi despre eliberare:

Ştim cu toţii cum e, toţi ne-am lovit de o astfel de stare la un moment dat, într-o formă sau alta, romantică sau profesională, iar în clip am dorit să subliniez faptul că doar noi suntem responsabili pentru puterea pe care o oferim altor oameni asupra noastră. Noi suntem singurii care putem opri un abuz, de orice natură, asupra noastră. Puterea este în noi şi trebuie să o conştientizam, să învăţăm să ne iubim şi să ne preţuim”, declară Sore despre mesajul noii sale piese „Lângă tine”.

Ghidată după principiul ca cel mai important nu este ce ţi se întâmplă, ci ce înveţi din ce ţi se întâmplă, Sore îşi transpune doar experienţele personale în arta sa.

Artista Sore mărturiseşte despre noul ei proiect:

Nimic din ceea ce scriu, compun, regizez, comunic nu-mi este străin. Toate experienţele din viaţa mea se regăsesc în arta mea şi nu ştiu dacă aş putea fi mulţumită de mine dacă lucrurile ar sta altfel. Îmi doresc ca cei care ascultă piesa să simtă că nu există barometru pentru suficienţă, există doar păreri, principii şi oameni diferiţi. Iubirea de sine este cea mai importantă şi doar ea atrage, în urma ei, respect, armonie şi admirație.

O producţie MediaPro Music, piesa produsă de HaHaHa Production, „Lângă tine”, are muzica semnată de Roland Kiss, Ionuţ Cozma (John), Şerban Cazan, versurile scrise de Miruna Iova şi Vlad Cireşan, iar videoclipul este regizat de Sore.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook