25 noiembrie 2019

Kristie Ebi: Schimbarea climatică poate duce la alimente mai puțin hrănitoare

Creșterea nivelului de carbon în atmosferă poate face ca plantele să crească mai repede, dar există o altă consecință ascunsă: fură plantelor nutrienții și vitaminele de care avem nevoie pentru a supraviețui. Într-o discuție despre securitatea alimentară globală, epidemiologul Kristie Ebi explorează potențialele consecințele masive ale sănătății acestei crize nutriționale în creștere, și explorează pașii pe care îi putem lua pentru ca toată lumea să aibă acces la alimente sigure și sănătoase.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook