7 martie 2019

Katharine Wilkinson: Cum ajută împuternicirea femeilor și a fetelor la oprirea încălzirii globale

Dacă vrem să abordăm cu adevărat schimbarea climatică, trebuie să ne asigurăm ca echitatea de gen să devină realitate, spune scriitoarea și ecologista Katharine Wilkinson. În cadrul Proiectului Drawdown, Wilkinson a scotocit prin înțelepciunea omenirii pentru a găsi soluții care să permită reducerea gazelor cu efect de seră și a emisiilor din atmosferă care contribuie la schimbarea climatului: soluții evidente, precum energia regenerabilă și dietele durabile și unele mai puțin evidente, cum ar fi educația și împuternicirea femeilor. În această discuție informativă și îndrăzneață, ea împărtășește trei căi cheie prin care echitatea pentru femei și fete poate contribui la abordarea schimbărilor climatice. „Eliminarea emisiilor depinde de emanciparea lor”, spune Wilkinson.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Katharine Wilkinson: Cum ajută împuternicirea femeilor și a fetelor la oprirea încălzirii globale"

  1. Ovidiu Toma Ovidiu Toma spune:

    Ne place nouă românilor să ne punem cenușă în cap și să zicem că suntem cei mai proști , nimic mai fals ! Iată și o nouă masonerie : a doamnelor care refuză să mai dea pârț !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook