17 aprilie 2017

Incursiune în arta plastică românească modernă din colecţia Bonte

Muzeul Colecțiilor de Artă (Calea Victoriei nr.111) invită publicul la o serie de vizite ghidate cu tema „Colecții și colecționari – Incursiune în arta plastică românească modernă din colecția Bonte”, în zilele de sâmbătă, 22 aprilie 2017, ora 11:00 și sâmbătă, 29 aprilie 2017, ora 11:00.

Participarea la vizitele ghidate este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Expoziția de la Muzeul Colecțiilor de Artă reunește 57 de lucrări realizate de artiști dintre cei mai prestigioși, dintre care nu puteau lipsi Nicolae Grigorescu, Gheorghe Petrașcu, Theodor Pallady, Francisc Șirato, Ștefan Dimitrescu, Camil Ressu, Magdalena Rădulescu, Alexandru Ciucurencu din colecția Fundației Bonte. Interesat să descifreze nota specifică picturii românești moderne, omul de afaceri portughez Alain Bonte a construit în anii șederii sale în România o colecție cu un profil unic prin consistența selecției și calitatea lucrărilor.

Expoziția este deschisă din 14 februarie până pe 30 aprilie 2017.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook