1 mai 2009

Iepuraşul casei

La ce te poţi aştepta de la o vedetă Playboy care pare să nu se priceapă la nimic altceva decât să pozeze în “iepuraş”? Actriţa Anna Faris şi echipa care a creat “Blonda de la drept” (“Legally Blonde”) propun un experiment inedit: cum s-ar descurca în lumea reală o vedetă sexy “pensionată”? Ce talente ascunde o femeie căreia i se cere doar să fie frumoasă? Şi cum ar cuceri ea un bărbat interesat mai mult de politică decât de reviste “fierbinţi”? Acum toate răspunsurile vin ambalate în comedia “Iepuraşul casei” (“The House Bunny”), în premieră pe DVD şi Blu-ray.


Crescută într-un orfelinat, Shelley Darlington (interpretată de Anna Faris) este un “iepuraş” Playboy cu experienţă şi se bucură de toate privilegiile specifice. Însă tocmai statutul de “veterană” a Clubului devine motiv de “pensionare” pentru frumoasa blondă de îndată ce împlineşte 27 de ani – echivalentul a 59 de ani “iepureşti”. Rămasă pe drumuri, Shelley descinde din raiul Playboy cu picioarele pe pământ, în campusul universitar din Beverly Hills. Observând că şi acolo sunt case luxoase, se hotărăşte să adere la o “frăţie”. După ce-şi încearcă zadarnic norocul la mai multe uşi, e “adoptată” de Zeta Alpha Zeta, cea mai deprimantă frăţie de fete, condusă de Natalie (interpretată de Emma Stone). Considerate urâte, tocilare şi ciudate, fetele suferă la propriu din cauza lipsei de popularitate: dacă nu câştigă curând 30 de noi membre, riscă să-şi vadă frăţia închisă şi să-şi piardă locuinţa.

Şi cine se pricepe oare mai bine la popularitate decât Shelley, devenită Iepuraşul Casei? Expertă în machiaj, garderobă sexy şi alte trucuri cu “lipici” la bărbaţi, iepuraşul consultant îşi pune toate cunoştinţele la treabă pentru a le transforma în timp record pe fetele respinse de toată lumea în cele mai cool studente din campus. Surprize are însă şi Shelley: îndrăgostindu-se de Oliver (interpretat de Colin Hanks), descoperă în premieră că, pentru a cuceri un bărbat, nu mai trebuie să pozeze în personaj Playboy, ci doar să fie ea însăşi. Experimentul se dovedeşte a fi o aventură tragi-comică, dar şi o ocazie ideală pentru toate “surorile” de a-şi da seama că, dincolo de aparenţele estetice, inteligenţa şi personalitatea sunt cele mai importante atuuri ale unei fete în căutarea succesului.

Filmat chiar în renumitul club al fondatorului Playboy, Hugh Hefner, “Iepuraşul casei” este o comedie sexy de la cap la coadă, disponibilă pe DVD şi Blu-ray împreună cu filmuleţe despre producţie, videoclipul “I Know What Boys Like”, scene tăiate super amuzante şi alte bonusuri.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook