20 septembrie 2018

Hymn

Una dintre cele mai de succes și recunoscute soprane, Sarah Birghtman, lansează, oficial, mult așteptatul său album, „Hymn”, pe 9 noiembrie 2018, în colaborare cu Decca Gold și Universal Music Group. Albumul „Hymn” este cel de-al cincisprezecelea material din cariera artistei. „Hymn” este o colecție inspirațională de cântece de cor, interpretate de orchestră, despre care Brightman spune că a fost o încântare să le înregistreze.Veștile bune nu se opresc aici pentru că Sarah Brightman a anunțat și turneul său mondial de promovare a albumului „Hymn”, intitulat “Hymn: Sarah Brightman In Concert”. Turneul include 125 de show-uri, pe 5 continente și se întinde pe o perioadă de aproximativ un an, debutând în noiembrie 2018, în America de Sud.

Sarah Brightman declară:

Abia aștept să împărtășesc acest album cu toată lumea. „Hymn” este un material incredibil de eclectic, care combină o varietate de stiluri și sunt foarte entuziasmată să interpretez piesele live, în turneu. Fiecare proiect pe care l-am făcut este foarte personal, așa că mi-am dorit ca rezultatul să sune cât mai frumos și înălțător. Pentru mine, „Hymn” sugerează bucurie, sentimentul speranței și a luminii, ceva extrem de familiar și protector și sper ca acest sentiment să reiasă și din muzica mea.

Brightman s-a întors în studio pentru a înregistra albumul „Hymn” în 2016, alături de producătorul și colaboratorul său de încredere, Frank Peterson, care a fost alături de artistă și pentru albumele “Dive”, “Fly”, “Timeless”, “Eden”, “La Luna”, “Harem” și “Symphony and Winter Symphony”. Albumul a fost înregistrat în decursul a doi ani de zile, în Hamburg, Miami, Londra, Vancouver, Los Angeles, New York și Budapesta.

Tonul mistic și înălțător al albumului este setat încă de la prima piesă – o piesă care aparține trupei Barclay James Harvest, din Marea Britanie. Albumul conține, de asemenea, piese ale unor compozitori de renume precum Eric Whitacre (“Fly To Paradise”), superstarul japonez Yoshiki (“Miracle”) și DJ-ul german Paul Kalkbrenner (“Sky and Sand”). Albumul se încheie cu un duet formidabil între Brightman și Andrea Bocelli, interpretând piesa “Time To Say Goodbye”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook