12 ianuarie 2009

Hamlet

În zilele de 14, 15 şi 16 ianuarie 2009, de la ora 18:00, la Teatrul Metropolis au loc primele reprezentaţii ale spectacolului „Hamlet”, o inedită punere în scenă a binecunoscutei piese de teatru, prin care publicul este invitat să descifreze cele mai actuale semnificaţii ale acesteia.În lupta cu o lume coruptă, ce este mai de preţ? A-ţi face singur dreptate, sau a păstra aparenţele impuse de sistem? Între ce limite se mai poate defini Adevărul? Pe care axă alegi să fii… sau să nu fii, când porţi însemnele poverii “publice”, dar şi “civile”?

Iată doar câteva dintre întrebările la a căror reflectare provoacă publicul echipa spectacolului “Hamlet”, în regia lui László Bocsárdi. Din distribuţie fac parte: Marius Stănescu, Sorin Leoveanu, Florin Zamfirescu, Alexandru Repan, Lászlo Mátray, Cristian Moţiu, Sorin Dobrin, Alin Teglaş, Romeo Tudor, Diana Cavallioti, Ioana Anastasia Anton, Coca Bloos, Igor Caras.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook