27 iulie 2011

Green Lantern 3D: Protectorul Universului

Filmul „Green Lantern 3D: Protectorul Universului” are premiera din 29 iulie 2011 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucureşti, Constanţa şi Braşov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Pheonix (Paşcani) şi reţeaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Iaşi, Piteşti, Timişoara).



„Green Lantern 3D: Protectorul Universului” se desfăşoară undeva în spaţiu, într-un univers pe cât de vast, pe atât de misterios, unde există de secole întregi o forţă aparent insignifiantă, capabilă în realitate să dezlănţuie puteri nebănuite. Mesageri ai păcii şi justiţiei, ei sunt soldaţii Green Lantern, înşişi Protectorii Universului. O frăţie de războinici dedicaţi menţinerii ordinii intergalactice, fiecare membru Green Lantern este înzestrat cu cate un inel verde, menit a-i garanta super-puteri.

În momentul în care noul inamic, Parallax, ameninţă să distrugă echilibrul puterii din univers, atât destinul lor, cât şi cel al Pământului depind de cel mai nou recrut, primul om selectat vreodată să facă parte din rândurile lor. Un pilot excepţional, Hal Jordan (interpretat de Ryan Reynolds) este totodată un tânăr imatur, care dacă va putea să îşi învingă temerile şi să îşi demonstreze abilităţile, va reuşi nu doar să îl învingă pe Parallax, dar să şi devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern. Şi, nu în ultimul rând, să câştige inima femeii pe care o iubeşte, Carol. (interpretată de Blake Lively).

Ryan Reynolds şi Blake Lively formează un cuplu de excepţie pe marele ecran, în film ei fiind îndrăgostiţi până peste urechi unul de celălalt, dar prea încăpăţânaţi pentru a o recunoaşte. Referitor la personajele pe care le interpretează, Ryan Reynolds a declarat: „Hal şi Carol au o relaţie strânsă încă din copilărie. Au trecut prin multe împreună, atât lucruri bune, cât şi rele. Există momente când se comportă ca doi magneţi puşi cu acelaşi pol unul spre celălalt, dar în acelaşi timp îţi dai seama imediat cât de mare este atracţia dintre ei.”

Blake Lively, care joacă rolul unui pilot la fel de talentat ca Hal, este în asentimentul partenerului său: „Carol şi Hal au o dinamică interesantă, iar Ryan şi cu mine ne-am tachinat în continuu la filmări, exact în stilul personajelor. Problema este ca nu ştii niciodată dacă vei reuşi să te armonizezi cu partenerul de film până la primele duble, dar Ryan este un om pe care nu ai cum să nu-l placi şi pentru noi a fost totul foarte simplu.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook