3 martie 2010

Floarea de cactus

Teatrul Metropolis din Bucureşti continuă tradiţia de a aniversa mari actori ai teatrului românesc. Cu ocazia împlinirii a 50 de ani de carieră, Adela Mărculescu va fi sărbătorită duminică, 7 martie 2010, ora 18:00. Marcarea acestui eveniment se va face şi prin lansarea cărţii „Adela”, scrisă de Olga Mărculescu şi Ion Moldovan, urmată de premiera oficială a spectacolului „Floarea de cactus” după Barillet şi Gredy, într-o montare plină de inspiraţie semnată de Alice Barb.„Floarea de cactus” este o comedie plină de imaginaţie, bun gust şi rafinament, cu o distribuţie de excepţie în care doamna Adela Mărculescu îl are alături pe minunatul ei partener de scenă Damian Crâşmaru, pe Cristiana Răduţă-Bobic, Ionuţ Adăscăliţei, Theodor Danetti/Mihai Niculescu şi Rudy Rosenfeld.

Alice Barb spune: „Floarea de cactus este o comedie despre iubire, despre cum trebuie să iubeşti şi despre cum să iubeşti pe cine trebuie. Am dorit să realizez un spectacol fermecător, spumos şi efervescent ca o cupă de şampanie franţuzească, pe care publicul să o bea în fiecare seară împreună cu noi în cinstea Adelei Mărculescu, a minunaţilor ei parteneri de scenă şi a iubirii”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook