7 iulie 2022

Filatelia românească alături de un sportiv de aur – David Popovici

În semn de respect şi preţuire pentru valorile sportului românesc, Romfilatelia, singura instituţie desemnată de Guvernul României în emiterea mărcilor poştale, continuă proiectul „Sportivi de aur” şi lansează un întreg poştal dedicat performanţei remarcabile a lui David Popovici.Grafica sugestivă a acestui întreg poștal este însoțită de textele în care sunt prezentate titlurile câștigate, în premieră pentru România: „Campion mondial la înot, proba de 200 m liber și 100 m liber, Budapesta – 2022” precum și performanța ca fiind „Primul român medaliat la un Campionat Mondial de Natație – proba masculină”.

Succesul venit la numai 17 ani, îl evidenţiază pe David Popovici şi prin tinereţe, fiind încă junior şi devenind un important reprezentant al viitorului nataţiei româneşti.

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale și sportive, faptul că este un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor naţionale.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook