14 decembrie 2009

Fiicele Furtunilor – Enigma Maya

Fiicele Furtunilor – Enigma MayaLa Editura Corint a apărut primul volum din seria „Fiicele Furtunilor”, intitulat „Enigma Maya„, autor Jordi Sierra i Fabra.

Pe 27 noiembrie 2012, ambasada spaniolă din Mexic o înştiinţează pe Georgina Mir, ca unică rudă în viaţă, că tatăl său, un faimos arheolog, a dispărut fără urmă în Palenque, unde realiza nişte săpături. Georginei i se pare că destinul îi joacă din nou o festă: cu treisprezece ani înainte, dispăruse şi mama ei. Şi nu o mai văzuse de atunci…

Încă sub efectul veştii, tânăra pleacă la Palenque, hotărâtă ca de data aceasta să caute singură un răspuns, să răscolească cerul şi pământul, dacă ar fi nevoie, ca să-şi găsească tatăl.

Dar nu şi-ar fi putut imagina că se va trezi prinsă într-o cursă nebunească a descifrării semnelor care o vor conduce spre un adevăr pentru care nu e pregătită.

La finele lui noiembrie 1971, au avut loc numeroase furtuni în diverse puncte ale planetei. Deşi extraordinar de puternice, acestea au trecut neobservate. Oamenii le-au considerat simple fenomene locale, provocate de schimbările climatice care de ani buni devastau ţările din Lumea a Treia, în ciuda mobilizării unor ample operaţiuni umanitare pentru ajutorarea celor afectaţi. Totuşi, de această dată nu era vorba despre aşa ceva. Fenomene locale, într-adevăr, risipite pe toate continentele, în America Latină, India, Africa… Dar în niciun caz simple.

Cincizeci şi două de copile au apărut pe Pământ din vâltoarea acelor furtuni şi, în, mod miraculos, toate au supravieţuit. Peste ani, prezenţa lor a fost asociată unor fenomene supranaturale, iar în anumite cercuri s-a răspândit zvonul că fuseseră adoptate de oamenii săraci care le găsiseră şi că fiecare avea un talent deosebit… Au fost numite „Fiicele furtunilor”. Tot atunci a început şi confruntarea dintre paznici, protectorii lor, şi judecători – trimişi să le distrugă…

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook