11 august 2010

Eroi de sacrificiu

Din 13 august 2010, Sylvester Stallone propune în calitate de actor, regizor şi scenarist filmul „Eroi de sacrificiu” („The Expendables”), care poate fi vizionat în în cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, în reţeaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Bacău), The Light Cinema, Băneasa Drive-In Cinema, Odeon Cineplex Cluj.



Barney Ross (interpretat de Sylvester Stallone) este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-şi perfect emoţiile, el nu a ştiut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul şi principalul strateg al celei mai temute echipe de şoc alcătuită din războinici perfecţi, care trăiesc pe muchie de cuţit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church le oferă o misiune pe care toţi o refuzaseră până atunci, Barney şi mercenarii săi accepta fără ezitare. Aparent, este vorba de o operaţiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanţelor fără să ştie dacă mai au vreo şansă de supravieţuire.

„Eroi de sacrificiu” este un film de acţiune clasic, în sensul că toţi actorii şi-au realizat singuri cascadoriile şi efectele speciale computerizate aproape că nu au existat. Protagoniştii au muşchi lucraţi, replicilor tari, femeile roiesc în jurul lor, iar bărbaţii îi invidiază. Sunt cei mai mari eroi de acţiune ai tuturor timpurilor. Şi, în premieră absolută, joacă împreună în acelaşi film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis şi Terry Crews se înarmează din cap până în picioare şi aduc pe marile ecrane o operaţiune explozivă, într-un film dur şi plin de acţiune.

Sylvester Stallone a declarat de curând pentru o revistă americană că îl ştie pe Mickey Rourke, cu care joacă în acest film, de când s-a născut. „Obişnuiam să îl duc la şcoală”, afirma Sly. „Ne cunoaştem de foarte mult timp. Sunt un pic mai în vârstă decât el, dar am crescut împreună şi am trecut peste multe momente grele alături de el. Am ajuns să ştim foarte multe lucruri unul despre celălalt. Ştiu exact ce îl impresionează. Este un tip foarte sensibil şi unic. Mi-am dorit foarte mult să aduc un dram din originalitatea sa filmului „Eroi de sacrificiu”, pentru că din anumite puncte de vedere Rourke este de neegalat. Oricum, am fost norocos să-l pot coopta în echipă; după succesul înregistrat cu Luptătorul, popularitatea lui Rourke a crescut dintr-o dată şi a devenit destul de ocupat.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook