8 octombrie 2008

Ember – Oraşul din adâncuri

Ecranizare a primului roman din seria bazată pe saga Jeannei Duprau, un bestseller internaţional, fimul „Ember – Oraşul din adâncuri” prezintă în premieră pe marile ecrane, din 10 octombrie 2008, o experienţă uluitoare.


Cu o distribuţie de excepţie, Ember – Oraşul din adâncuri îi aduce în rolurile principale pe Bill Murray, Tim Robbins şi Martin Landau, care de această dată se întrec în aventuri spectaculoase, însoţite de efecte speciale deosebite.

Subiectul filmului aduce în lumina reflectoarelor un oraş clădit pentru a rezista 200 de ani: Ember. De generaţii întregi, locuitorii săi au trăit în prosperitate, într-o lume uimitoare, plină de lumini strălucitoare. Dar în anul 241, generatorul electric, până acum puternic, cedează… şi marile felinare care iluminează oraşul încep să pâlpâie şi să se stingă uşor. Constructorii oraşului au lăsat instrucţiuni primarilor, într-o cutie care se deschide singură la momentul potrivit, dar din păcate, un primar corupt a aruncat cutia într-un loc menit a rămâne secret timp de secole.

Lina Mayfleet şi Doon Harrow, doi adolescenţi din Ember, sunt puşi în situaţia de a salva oraşul şi pe locuitorii acestuia. Doon îşi ia o slujbă în subteran, în uriaşul sistem de instalaţii care alimentează Ember cu apă şi electricitate, pentru a vedea dacă poate repara generatorul. Lina are o slujbă simplă, de mesager, dar când găseşte instrucţiunile Constructorilor, totul se complică. Ea şi Doon pornesc într-o adevărată aventură când descoperă ieşirea din Ember, iar oficialii corupţi şi primarul trădător încearcă să îi împiedice să salveze oraşul. Curajoşi, ei înfruntă întunericul pentru a-i ajuta pe emberiţi să evadeze din oraşul muribund şi îi conduc spre altă lume.

Ember - Oraşul din adâncuri

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook