25 ianuarie 2012

Dreptate la înălţime

Filmul „Dreptate la înălţime” („Man on a Ledge”), cu Sam Worthington în rolul principal, vine în premieră din 27 ianuarie 2012 în cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Timişoara, Iaşi, Piteşti, Târgu Mureş), Cityplex (Bucureşti, Constanţa, Braşov, Tulcea), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare).Nedreptatea unui sistem judiciar defectuos îl aduce pe un poliţist incoruptibil în pragul nebuniei. După ce a ajuns în închisoare pentru o infracţiune pe care nu a comis-o, Nick (interpretat de Sam Worthington) începe să încalce toate regulile, singura lui şansă fiind acum evadarea.

Adevăratul haos începe la scurt timp după fuga din închisoare, când, bărbierit şi îmbrăcat la patru ace, Nick ameninţă că se aruncă de pe o clădire din mijlocul Manhattanului. Trecătorii încep să se panicheze văzându-l acolo şi forţele de ordine trimit de urgenţă un negociator, Lydia (interpretată de Elizabeth Banks), pentru a împiedica dezastrul.

Însă teribila scenă este de fapt un plan foarte bine pus la punct, iar în timp ce joacă rolul sinucigaşului, Nick coordonează de fapt furtul unui diamant de 30 de milioane de dolari, pentru dispariţia căruia ajunsese iniţial în închisoare. Este singura cale de a-şi demonstra nevinovăţia şi pentru asta are nevoie de ajutorul negociatoarei. În momentul în care poliţia reuşeşte să îl identifice, o echipă SWAT este trimisă pe poziţie pentru a-l extermina şi cum Lydia nu este încă sigură de partea cui se află adevărul, şansele lui Nick sunt mai slabe în fiecare clipă.

Dând dovadă de un curaj ieşit din comun, Sam Worthington a acceptat să joace rolul principal, deşi frica sa de înălţimi putea fi extrem de periculoasă pe platoul de filmare, situat la 60 de metri deasupra Manhattanului.

Sam Worthington a recunoscut faptul că a devenit şi mai interesat de film din cauza acrofobiei, iar majoritatea scenelor „la înălţime” urmau să fie filmate pe pervazul ferestrei unei camere din Roosevelt Hotel, în centrul oraşului. Fiind întrebat cât de greu i-a fost şi dacă s-a putut pregăti în vreun fel pentru acest rol, Sam Worthington a declarat: „Nu cred că poţi să simulezi frica, nu poţi să te pregăteşti pentru momentul în care vei privi în jos. Trebuie doar să te concentrezi şi să îţi faci meseria. Cascadorii ar putea să vă explice acest sentiment, cred că seamănă cu momentul în care te îndrăgosteşti. Până nu o păţeşti, e imposibil să-ţi imaginezi cum este.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook