5 octombrie 2011

Doi pe o bancă

Joi, 13, şi vineri, 14 octombrie 2011, de la ora 19:00, la Teatrul Metropolis din Bucureşti au loc primele reprezentaţii oficiale ale spectacolului „Doi pe o bancă” Aleksandr Ghelman. Este un spectacol care uneşte, pentru prima oară, pe aceeaşi scenă doi actori îndrăgiţi: Adela Popescu şi Mihai Bendeac. Regia este semnată de Emanuel Pârvu.



Cei doi actori sunt protagoniştii unei piese în două personaje, o poveste emoţionantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dureros, cu intensitate.

“Este vorba despre două destine ciudate, frânte, două destine tragic-comice. Întâlnirea acestor destine începe cu machiaje puternice, cu minciuni mari şi treptat se ajunge la adevăr, la concret. Actorii pornesc de la haine multe şi ajung la haine puţine, sumare, până când sunt ei în adevăr,” a declarat Emanuel Pârvu, regizorul spectacolului.

„Este un spectactol de o oră şi jumătate, susţinut exclusiv de două persoanje. Ajutaţi de scenariul excepţional scris şi regia ofertantă, atât eu, cât şi Mihai Bendeac trecem printr-o paletă completă de stări, de trăiri. Este un spectacol pe muchie de cuţit, care face trecerea de la râs la plâns în doar o clipă”, mărturiseşte Adela Popescu.

Mihai Bendeac declară că „Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, aşa cum poate s-ar fi aşteptat mulţi, este un spectacol care invită la meditaţie şi redescoperire de sine. În special doamnele vor fi cele care se vor regăsi în piesă şi cărora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspecţie.”

Din echipa care a participat la realizarea acestei piesei fac parte şi Bogdan Spătaru, scenograf, Cassandra Bodron, designer, şi Corina Hera, make-up artist.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook