11 iunie 2020

Dezleagă-mă

Odark revine cu un nou material, și anume piesa „Dezleagă-mă”, un nou extras de pe viitorul album al trupei. O poveste de dragoste ajunsă spre final, continuare naturală a poveștii începute cu „Buzunarul de la piept” pe primul album și continuată pe cel de-al doilea cu „Nouă”.Videoclipul piesei beneficiază de implicarea artistei Luisa Cube, aceasta realizând un tablou în stil pointilistic special pentru clip. Lansarea acestuia are loc în cadrul unui concert „de cameră” cum le place băieților să îl numească, preînregistrat în sala de repetiții Bodark, ce a devenit între timp o adevărată sufragerie a trupei. Concertul este difuzat în regim live pe pagina Facebook a trupei, duminică, 14 iunie 2020, începând cu ora 19:30. Fanii pot interacționa live în timpul difuzării cu membrii prin mesaje publice sau private trimise pe profilul de Facebook Bodark.

Videoclipul piesei poate fi urmărit pe canalul oficial de Youtube, începând cu 15 iunie 2020. „Vinovat” pentru înregistrări, mix, master și montaj video este Andrei Bazi, unul dintre colaboratorii de bază și totodată prietenii băieților, căruia i-au fost încredințate și filmarea și montajul întregului concert de lansare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook