13 martie 2014

Descoperă-ţi inteligenţa intuitivă!

Curtea Veche Publishing invită cititorii la o nouă seară dedicată dezvoltării personale şi autocunoaşterii, pe baza cărţii „Inteligenţa intuitivă” de Vanessa Mielczareck. Evenimentul are loc luni, 17 martie 2014, de la ora 19:00, la Librăria Humanitas Cişmigiu (Bulevardul Regina Elsiabeta nr. 38) sub forma unei dezbateri informale între specialişti. Participă Dr. Cristian Radu, psihoterapeutul Luiza Udrea şi Iuliana Alexa, redactor-şef al revistei Psychologies, care vor oferi o mai bună înţelegere a propriei intuiţii şi a rolului ei în deciziile pe care le luăm. Cartea „Inteligenţa intuitivă” arăta cum să devenim din ce în ce mai conştienti de vocea noastră interioară, pentru a putea înţelege semnificaţia situaţiilor prin care trecem şi pentru a ne crea relaţii care să aducă împlinire.

Inteligenta intuitiva

Presentiment, al şaselea simţ, voce interioară, indiferent cum i-aţi spune intuiţiei dumneavoastră, vă folosiţi de ea chiar fără să ştiţi. Să găsiţi sensul unei probleme, să ştiţi că un eveniment urmează să se întâmple, să percepeţi adevărata faţă a unei persoane, să luaţi decizia corectă… toate acestea denotă calităţi ale intuiţiei.

În cartea „Inteligenţa intuitivă”, Vanessa Mielczareck propune un parcurs iniţiatic realizat prin intermediul unor serii de analize, exemple, exerciţii practice şi chestionare.

Vanessa Mielczareck, scriitoare, conferenţiară şi terapeută, este cea care a dezvoltat conceptul de inteligenţă intuitivă, pe care îl predă în cadrul seminarelor sale. Încă de la vârsta de 20 de ani şi-a îndreptat atenţia către dezvoltarea personală şi spirituală. Motivată de dorinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, în anii ’90 a început pregătirea în psihoterapie, terapie emoţională şi coaching. S-a iniţiat, de asemenea, în yoga şi în meditaţia tai chi.

Pornind de la câteva întrebări simple: „Cum ne găsim propriile răspunsuri şi cum ne exprimăm forţa interioară?“, „Cum dăm un sens lucrurilor care ni se întâmplă?“, „Cum schimbăm cursul lucrurilor?“, Vanessa Mielczareck a desfăşurat ample cercetări în privinţa intuiţiei.

Împreună cu soţul său, Gilles Guyon, a fondat o şcoală care oferă cursuri de coaching în ţările francofone. Toate cărţile sale gravitează în jurul intuiţiei, fericirii, conştiinţei, înscriin­du-se pe linia psihologiei pozitive.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "Descoperă-ţi inteligenţa intuitivă!"

  1. Betty Marcovici spune:

    Inteligenţa intuitivă sau creativă arată în primul rând emoţia, dorul ca pe o mână de ajutor, personajul punctează inflexiunile vocii, atitudinea, şochează fără ipocrizie, fără a crea transformări, lacrima din ochii stoarce fericirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook