11 februarie 2020

Cum să pierzi totul într-o zi

Anul începe în forță pentru teatrul independent românesc, cu premiera unei comedii de zile mari, „Cum să pierzi totul într-o zi”, adaptare a lui Răzvan Oprea după piesa „Oscar” de Claude Magnier. Evenimentul are loc luni, 17 februarie 2020, de la ora 19:00, la Cinema Pro. Din distribuția spectacolului fac parte unii dintre cei mai apreciați actori ai momentului: Silviu Biriș, Magda Catone, Ozana Barabancea, Răzvan Oprea/Pavel Bârsan, Ana Odagiu, Natalia Dragomir, Sergiu Costache, Radița Roșu. Regia îi aparține lui Răzvan Oprea, iar scenografia este semnată de Simona Marcu.



Povestea, adaptată la zilele noastre și la realitățile românești, le poate fi cunoscută amatorilor de comedie din filmul „Oscar”, realizat în 1967, în care Louis de Funès făcea un rol magistral. Textul lui Claude Magnier este o avalanșă de răsturnări de situații care mai de care mai amuzante, iar viziunea regizorală, apetența pentru comedie a distribuției și ritmul nebun vor alcătui împreună un spectacol în adevăratul sens al cuvântului.

Răzvan Oprea, regizorul spectacolului, declară:

Mi-am propus să fac o comedie clasică, de care să se poată bucura întreaga familie și cred că, împreună cu colegii mei, actorii din distribuție, am reușit să fac acest lucru. Prima reprezentație a spectacolului, care a avut loc în decembrie, s-a jucat cu casa închisă, lucru care ne-a bucurat și ne-a încurajat. Sperăm ca oamenii să vină în număr la fel de mare și la premiera oficială, iar noi le vom oferi în schimb o seară în care vor râde cum cred că nu au mai râs demult!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook