28 februarie 2011

Cougar Town

Din 16 martie 2011, în fiecare miercuri, de la ora 21:00, AXN difuzează câte două episoade din amuzantul serial „Cougar Town”.

Jules (interpretată de Courteney Cox) este o mamă recent divorţată, care explorează adevărul despre cum este percepută iubirea şi îmbătrânirea în societatea noastră obsedată de frumuseţe şi tinereţe. Jules e ajutată de Laurie (interpretată de Busy Philipps), colega mai tânără şi arătoasă, care o încurajează să se distreze, Ellie (interpretată de Christa Miller), confidenta sarcastică, mulţumită de viaţa ei alături de un soţ mediocru, Andy (interpretat de Ian Gomez), şi fostul ei soţ, Bobby (interpretat de Brian Van Holt), clasicul „brânză bună în burduf de câine”, care-i pune răbdarea la încercare în educaţia fiului lor adolescent, Travis.



Trecută de 40 de ani, Jules porneşte într-o călătorie a descoperirii de sine, înconjurată fiind de alte persoane divorţate sau singure, dornice să (re)trăiască vremuri demult apuse. Cu toţii formează o familie extinsă, pe cât de disfuncţională, pe atât de iubitoare… chit că, uneori, au un mod ciudat de o a arăta.

Pe lângă aspectele comice ale serialului, Cox, care are 46 de ani, se străduieşte să evidenţieze problemele cu care se confruntă femeile mature. Într-unul dintre episoade, personajul interpretat de Cox îşi arată semnele lăsate de naştere, iar actriţa a insistat să filmeze ea însăşi scena. Acest fapt i-a uimit pe mulţi dintre prietenii ei, mai ales pe fosta ei colegă de platou, Jennifer Aniston.

Pentru rolul Jules Cobb, Courteney Cox a fost nominalizată la Globul de Aur.

Serialul este produs de ABC Studios. Bill Lawrence este producător executiv/scenarist/regizor, Kevin Biegel este scenarist/co-producător executiv, iar Courteney Cox şi David Arquette sunt producători executivi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Cougar Town"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook