18 noiembrie 2020

Comunismul pe înțelesul corporatiștilor

Platforma muzeală privată PostModernism Museum a produs proiectul de cercetare „Comunismul pe înțelesul corporatiștilor” prin care abordează viața domestică din perioada comunistă a unor generații care aveau foarte multe lucruri în comun, de la activități și produse de consum similare la obiceiuri sociale create datorate aceleași lipsuri.Cercetarea online „Comunismul pe înțelesul corporatiștilor” este organizată pe secțiuni precum „Sala de lectură digitală” – o platformă de tip bibliotecă, cu fișări după mai multe tipuri de filtre, în care materialele de studiu sunt sub mai multe formate sau „Camera audio-video” – materiale și interviuri video susținute de cercetători și istorici și expoziții online precum „Femeia în câmpul muncii socialiste” și „Fenomenul vacanțelor – turism de masă și orientare turistică”.

Zonele de cercetare propuse sunt tipologii de centralizare a zonelor antropologice ale culturii vizuale și indexare de elemente de patrimoniu imaterial din istoria recentă românească.

Camera video prezintă interviuri video cu experți și istorici și filme documentare specifice.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook