26 ianuarie 2018

Colecţia copilăriei

Chiar dacă pe piaţa editorială sunt multe titluri pentru copii, nu sunt niciodată destule. Iar dacă vorbim despre cele scrise de autori români, sunt chiar puţine.

Editura Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia îşi propune să facă ceva în acest sens, lansând Colecţia copilăriei. Primele două cărţi sunt „Gâlceava fructelor” de Silvia Velea şi „Martinică descoperă Martinica” de Lucian Velea.Gâlceava fructelor” este o poveste în versuri despre valoarea fiecăruia. Silvia Velea prezintă pe un ton amuzant conflictul din visul unei fetiţe, care se termină cu înţelepciune.

Martinică descoperă Martinica” – şi nu doar atât! Cartea scrisă de Lucian Velea povesteşte păţania unui urs tare simpatic, din care se pot trage multe învăţăminte.

Formatul de 20×20 cm, cu coperte tari, este optim pentru copiii mici. Ilustraţiile color, atrăgătoare, dau şi mai mult farmec poveştilor.

Cărţile pot fi comandate online.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook