1 martie 2008

Citatepedia în finala RoBlogFest

Urmare a voturilor primite în faza anterioară, pentru care vă mulţumim, blogul Citatepedia s-a calificat în finala RoBlogFest, la categoria „Cel mai bun blog colectiv”. De asemenea, prin jurizare, Citatepedia s-a calificat în finală şi la categoria „Cel mai bun blog cultural”, ceea ce ne onorează, mai ales că blogul este unul nou (apărut anul trecut).

Vă invităm să ne votaţi şi în finală. Cei care ne-au votat în prima fază, este necesar să voteze din nou (se poate folosi contul de utilizator creat anterior). Cei care nu ne-au votat anterior, dar doresc să o facă, trebuie să se înscrie pe roblogfest.ro. După această formalitate şi login, apare sus comanda VOTEAZĂ-ŢI FAVORIŢII. Aceasta prezintă mai întâi categoriile, iar pentru Citatepedia trebuie aleasă categoria:

  • Cel mai bun blog colectiv

Pentru a găsi mai uşor Citatepedia, este disponibilă o comandă de sortare alfabetică. După ce bifaţi, nu uitaţi să apăsaţi butonul „Salveaza votul tau!”, la sfârşitul listei.

Vă mulţumim pentru susţinere!

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

3 comentarii la Citatepedia în finala RoBlogFest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook