7 iulie 2009

Blogul a împlinit 2 ani

Au trecut 2 ani de când secţiunea Blog a fost adăugată la Citatepedia. În acest interval de timp au fost publicate peste 1000 de articole în 43 de categorii, acoperind domeniile literaturii, teatrului, filmului şi muzicii. Materialele au fost marcate cu peste 2000 de taguri, care asigură integrarea cu restul site-ului, făcând accesibile articolele relevante în funcţie de context. La acestea se adaugă 1500 de comentarii la articolele din blog.

Întrucât blogul este unul colaborativ, ca şi restul site-ului, e o bucurie să mulţumim tuturor celor care au contribuit, în special Iulia Muşat, Andreea Trifu, Mirela Nicoleta Hincianu, Viorel Muha, Mihaela Gheorghe, Silvia Velea, Mariana Eftimie Kabbout, Adina-Cristinela Ghinescu, Andreea Petcu, Delia Stănescu, Răzvan Ventura (la care se adaugă încă aproximativ 20 de nume). Cei care doresc să se alăture sunt întotdeauna bineveniţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook