11 iulie 2014

181.000 de citate şi 7 ani de blog

Vara e în toi, Campionatul Mondial de Fotbal este tema principală, însă Citatepedia îşi vede de drum, ba chiar îşi măreşte avansul relativ la site-urile concurente (audienţă de circa două ori şi jumătate mai mare).

Secţiunea Blog a împlinit 7 ani de când, în ritm cotidian, este un distribuitor de informaţii culturale. În această perioadă s-au publicat 5000 de articole, la care s-au scris 7500 de comentarii. Chiar dacă poate părea colateral tematicii site-ului, blogul face parte din aceeaşi misiune a proiectului Citatepedia – de a pune în mişcare rotiţele minţii şi ale spiritului.

Pe partea internaţională, secţiunea în limba norvegiană a fost ridicată la nivelul superior, completând spectrul limbilor nordice. Prin noile facilităţi dobândite, sperăm să facem aceste secţiuni mai atractive, ca un pas spre dezvoltarea ulterioară.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook