5 mai 2008

Citate pentru site-ul tău

Conform termenilor de utilizare, este permisă preluarea de citate de pe Citatepedia, în limite rezonabile (nu este permisă o copiere masivă). Am observat că acest lucru se întâmplă deja, îndeosebi pe bloguri personale, dar nu întotdeauna copierea este realizată corect. Prin urmare, am zis că ar fi bine să le dăm o mână de ajutor iubitorilor de citate şi am implementat comanda „Copiază!”, care furnizează codul HTML necesar pentru preluarea pe un alt site. Mai mult, există şi câteva opţiuni „decorative”, pentru cadru şi culori, astfel încât şi aspectul să poată fi personalizat cu uşurinţă. Cod HTML generat este optimizat pentru a nu fi distorsionat la adăugarea pe un blog.

Deşi este o premieră pentru un site românesc cu citate, facilitatea se înscrie în curentul actual al site-urilor colaborative, cum sunt cele pentru clipuri video, fotografii etc, care permit preluarea pe un alt site, folosind un cod HTML.

Facilitatea este în stadiu experimental, aşa că dacă observaţi vreo scăpare sau vă doriţi vreo îmbunătăţire, nu ezitaţi să ne anunţaţi prin formularul de contact. Avem în vedere şi alte facilităţi pe această linie, constanţi ideii de a vă oferi tot ce este mai bun în domeniu.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Citate pentru site-ul tău"

  1. Andreea T. spune:

    Suna bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook