20 februarie 2008

Celălalt

Sâmbătă, 23 februarie 2008, la ora 19:00, Teatrul Metropolis prezintă în exclusivitate naţională premiera piesei „Celălalt” de Florian Zeller, traducerea şi regia fiind semnate de Carmen Vestemeanu. Interpreţii spectacolului sunt Monica Davidescu, Cristi Iacob şi Octavian Strunilă.

Celălalt

El şi Ea, ajunşi la vârsta de 30 de ani, sunt împreună de cinci ani. Sunt un cuplu uzat de viaţa cotidiană, în care partenerii şi-au pierdut pasiunea, tandreţea şi interesul unuia pentru celălalt. Un cuplu care trăieşte fără complicităţi, rupţi de prieteni şi de familie. Întrebarea este: se pot salva Ei chiar dacă pasiunea şi dorinţa fizică au dispărut?

Celălalt

EL are o idee: dacă Ea l-ar înşela cu un alt bărbat, atunci cum ar fi dacă El ar găsi, în intimitatea cea mai profundă a Ei, urma lăsată de Celălalt?

Celălalt

Strategia funcţionează, dar EL e invadat de un sentiment insuportabil: gelozia, care îi provoacă senzaţii fizice intense şi dureroase. Într-o criză de gelozie, unii simt nevoia să ucidă. Reacţie, se pare, tipic masculină. Este cazul lui Othello. Este cazul Lui. Ce se întâmplă însă o dată ce răzbunarea a fost pusă în practică şi infidela pedepsită? Othello nu mai poate face nimic pentru a îndrepta ireparabilul.

Celălalt

El are însă o şansă extraordinară: este scriitor şi îşi imaginează greşelile pe care le poate face un cuplu, conştientizează consecinţele lor dramatice. Îngrozit, El decide să ia povestea de la capăt. Să-i dea un deznodamânt fericit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

2 thoughts on "Celălalt"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook