12 octombrie 2018

Cătălin Dorian Florescu în turneu cu romanul „Bărbatul care aduce fericirea”

Cătălin Dorian Florescu, laureat al Premiului Literar Andreas Gryphius 2018 pentru întreaga operă, este în România în perioada 16–22 octombrie 2018 pentru turneul dedicat celui mai recent roman al său, „Bărbatul care aduce fericirea„, apărut la Humanitas, tradus de Mariana Bărbulescu.Foarte bine primit de critica literară și de cititorii din spațiul de limbă germană și din Romania, „Bărbatul care aduce fericirea„, bestseller Humanitas la Bookfest, este unul dintre cele mai îndrăgite romane ale verii 2018.

Iubitorii de literatură din Oradea, Cluj, Brașov, Sibiu și Timișoara sunt așteptați să participe la întâlniri cu Cătălin Dorian Florescu despre romanul Bărbatul care aduce fericirea.

Publicația „Stern” consemnează:

Un roman fulminant despre un secol de rătăciri, izgoniri, evadări, de căutare a norocului… Un roman în care abundă fantezia, frumusețea și imaginile fantastice. Florescu a dovedit și până acum că este un povestitor talentat. Aici ne oferă culmea creației sale.

Dresdner „Neueste Nachrichten” scrie:

Această carte are o putere de-a dreptul magică de atracție, încât nu-ți dorești s-o lași din mână până la sfârșit… Povestirile sunt sumbre, dure, emoționante, dar găsim în ele și bucurie, tocmai datorită dorinței de supraviețuire. Iar până aproape de final, autorul ne surprinde prin transformări și detalii care lasă totul să apară într-o altă lumină. La urma urmei, iată ce impresionează atât de mult: aici e totul în joc, e vorba despre viața adevărată, autentică și la calea care duce la celălalt. Iar asta este povestit într-un mod dramatic și nemaipomenit de captivant până la marele și emoționantul final.

Programul evenimentelor

  • Oradea – marți, 16 octombrie 2018, ora 18:30 – Librăria Humanitas, Bulevardul Republicii nr. 11
  • Cluj – miercuri, 17 octombrie 2018, ora 18:30 – Librăria Humanitas, Str. Universităţii nr. 4
  • Brașov – vineri, 19 octombrie 2018, ora 17:00 – Bookfest, Aula Universității Transilvania
  • Sibiu – sâmbătă, 20 octombrie 2018, ora 17:00 – Librăria Humanitas „Constantin Noica“, Str. Nicolae Balcescu nr. 16
  • Timișoara – luni, 22 octombrie 2018, ora 18:30 – Librăria „La Două Bufnițe“, Piața Unirii 11
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook