8 noiembrie 2016

Andra a câştigat MTV EMA 2016

Andra se bucură de un adevărat succes pe piaţa muzicală, artista reuşind ca prin muzică ei să ajungă în sufletele tuturor, fiind una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România. Jurata emisiunii – concurs „Românii au talent” a câştigat pentru a doua oară premiul pentru Best Romanian Act la MTV EMA 2016, fapt ce demonstrează că Andra este o cântăreaţă apreciată şi iubită.

mtv_andra

Andra declară:

Premiul MTV Best Romanian Act mă onorează şi mă face să cred că toate visele se pot împlini dacă lupţi şi crezi în ele. De mică, atunci când MTV era singurul post muzical pe care îl ştiam, mă întrebam cum ar fi să am un videoclip difuzat acolo. Anii au trecut şi am fost de mai multe ori nominalizata, ba chiar iată, e a doua oară când ridic premiul pentru Best Romanian Act şi încă nu-mi vine să cred. Le mulţumesc tuturor celor care m-au votat, celor care îmi ascultă muzica şi mă încurajează să fiu mereu mai bună. Şi vă mai spun ceva: de câte ori un vis se împlineşte, altele iau naştere, şi toată viaţa poţi urmări un ideal, drumul nu se opreşte niciodată.

Andra s-a făcut remarcată în urmă cu 15 ani, când a lansat primul album intitulat „Andra”, album de pe care au fost extrase piese precum „În noapte mă trezesc” sau „Eu aş da”, care au ajuns imediat pe buzele tuturor. Acesta a fost doar începutul carierei pentru celebra cântăreaţă. Au urmat colaborări, hit-uri după hit-uri, o mulţime de premii muzicale ca răsplată pentru munca depusă şi nu în ultmiul rând mulţumirea fanilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook