29 martie 2010

A X-a ediţie a Festivalului Naţional de Epigramă „Nicolaus Olahus”

Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul – Junii” Sibiu şi Cenaclul Umoriştilor Sibieni „Nicolaus Olahus” organizează un concurs de epigrame, la care sunt invitaţi să participe cât mai mulţi epigramişti din ţară şi din străinătate.

Cei interesaţi sunt rugaţi să trimită 4 (patru) epigrame inedite, din care 2 (două) la tema „Absolut din întâmplare” şi 2 (două) pe teme la liberă alegere.

Lucrările, în 2 (două) exemplare, notate fiecare cu un „motto”, se vor trimite într-un plic în care se va pune şi un plic mai mic, închis – pe care autorul îşi va trece acelaşi „motto” – plic în care se va introduce o notă ce va cuprinde de asemenea acelaşi „moto” precum şi numele, prenumele, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail ale trimţătorului. Cele menţionate mai sus vor fi expediate, până la data de 14 mai 2010 (data poştei), pe adresa:

Ştefan-Cornel Rodean,
Calea Cisnădiei, nr. 86, ap. 24
Sibiu, cod 550394, jud. Sibiu.

Organizatorii îşi rezervă dreptul ca, după încheierea concursului, să trimită spre publicare aceste creaţii la presa locală şi la revista cenaclului („ACUS”).

Câştigătorii concursului vor fi invitaţi la Sibiu, alături de alţi epigramişti, în perioada 4-5 iunie 2010, pentru gala finală a festivalului şi pentru participarea la diverse manifestări prilejuite de aniversarea a 35 de ani de activitate neîntreruptă a Cenaclului Umoriştilor Sibieni „Nicolaus Olahus”. Programul şi invitaţiile vor fi trimise în timp util. Organizatorii vor asigura, gratuit, cazarea şi masa pentru toţi invitaţii.

Membrii cenaclului organizator, precum şi alţi epigramişti din judeţul Sibiu nu pot participa la concurs.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0269442597, 0369424883, 0740052911 şi la adresa de e-mail cornel_rodean@yahoo.com

Ştire semnată de Gheorghe Culicovschi

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

2 comentarii la A X-a ediţie a Festivalului Naţional de Epigramă „Nicolaus Olahus”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook