23 iunie 2016

A mea și-a ta

Proconsul a lansat piesa „A mea și-a ta”, care vă face dor de mare și vă poartă cu gândul la plajă, atunci când timpul nu vă permite să călătoriţi. E piesa pe care o ascultaţi în drum spre mare, dar mai ales după ce vă întoarceţi, atunci când vă gândiţi, cu zâmbetul pe buze, la toate clipele frumoase din vacanță.Băieții de la Proconsul sunt mari iubitori de mare. Bodo, solistul trupei, mărturiseşte:

Marea îți oferă o libertate aparte! Câteodată, când mă întorc de la mare îmi ascund hainele sau încălțămintea cu care am fost pe plajă și nu le pun la spălat. Le pun într-un loc știut doar de mine și dacă își face cumva apariția vreun pic de depresie, mă duc repede la locul secret și cu siguranță găsesc puțin nisip care să mă facă să mă gândesc cu zâmbetul pe buze la întâmplări minunate de pe plajă.

Videoclipul piesei „A mea și-a ta” prezintă o poveste sumă de momente speciale, de pe malul mării, și surprinde tot ce e mai frumos pe litoralul românesc: Vadu, Năvodari, dar și faleza de la Cazinoul din Constanța. Cele cinci zile de filmare au implicat zeci de ore de muncă, dar și de distracție, de dimineață până seara. Bodo a gătit pentru întreaga echipă, în toate zilele.

Clipul îți va aminti că marea și plaja nu înseamnă doar vacanță, ci și povești frumoase, care îți hrănesc sufletul.

cover single

Coperta single-ului „A mea şi-a ta”
SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook