20 ianuarie 2011

85.000 de citate

În exact două săptămâni, mai marcăm o mie. Salutăm „valul” de epigramişti care au răspuns invitaţiei de a participa nemijlocit, adresată de Gheorghe Culicovschi. Cu cât participarea este mai mare, cu atât este stimulată şi dezvoltarea facilităţilor. De exemplu, am refăcut modul de prezentare a seriilor de epigrame, acum putând fi lecturate mai comod, pe o pagină. Din discuţii au apărut şi alte idei interesante, care sunt în curs de analizare.

Citatepedia se îmbunătăţeşte şi în alte limbi. Partea în limba engleză este deja bine dezvoltată (are chiar mai mult conţinut decât partea în limba română), dar de o vreme a început să capete şi facilităţi mai avansate. Prin sprijinul Simonei Enache, am început şi dezvoltarea părţii în limba italiană, ceea ce se constituie şi într-un pilot pentru modul în care putem dezvolta şi părţile în celelalte limbi.

Numărul fanilor Citatepedia pe Facebook a depăşit 200 şi creşte relativ constant. Mulţumim tuturor celor care ne apreciază şi ne susţin!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "85.000 de citate"

  1. Vasile Neagu spune:

    Succes pe mai departe si suta de mii cat mai curand!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook