26 august 2015

205.000 de citate

Iată-ne ajunşi şi la 205.000 – un număr cu frumoase rotunjimi.

Scrierile în versuri au căpătat un câmp nou, destinat dedicaţiilor, mottourilor şi altor asemenea informaţii, care de obicei se intercalează între titlu şi versuri. Este mai mult o îmbunătăţire cu scop estetic, dar pe termen lung ar putea căpăta şi unele valenţe funcţionale. Înregistrările deja existe nu sunt modificate automat, dar sperăm ca în timp să le aducem pe toate la această formă.

Ieri, site-ul s-a confruntat cu probleme tehnice majore, cauzate de un conflict software care a fost foarte dificil de depistat. Partea bună este că acum site-ul funcţionează ceva mai rapid.

Recent, am acordat un interviu pentru Avocatura.com, site-ul al cărui redactor-şef este Teodor Burnar, cunoscut publicului de la Citatepedia ca aforist. Este interesant cum se leagă literatura cu avocatura, cugetarea cu tehnologia, trecutul cu viitorul. Chiar au apărut câteva idei pentru facilităţi noi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook