12 ianuarie 2015

189.000 de citate şi limba irlandeză

Anul acesta a început vivace, cu multă treabă şi cu multe planuri de viitor. Iată că marcăm prima mie de citate, însă nu doar atât.

Numărul editorilor la Citatepedia.ro a depăşit 4000! Este impresionant cât de mulţi sunt cei care au contribuit până acum la acest mare proiect. Mulţumim în numele tuturor celor care s-au bucurat de cele adăugate!

Provocarea irlandeză abia lansată de Dan Costinaş a făcut animaţie la Citatepedia.net. Dar ce să vezi! Tocmai limba nativă a marelui William Butler Yeats, irlandeza, ne lipsea. Aşa că am corectat rapid această scăpare şi tocmai am deschis o nouă secţiune pentru limba irlandeză. Bineînţeles, deocamdată e doar un mic început. Dar va creşte. Şi poate chiar vom găsi un moderator care stăpâneşte această limbă.

Comunitatea de pe Facebook a fanilor Citatepedia continuă să crească, depăşind deja binişor 6.000 de membri. Îi salutăm pe cei care s-au alăturat şi îi aşteptăm şi pe prietenii lor!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook